Meghan Markle nu mai tace! Ducesa de Sussex, un nou atac la adresa Casei Regale

Ultima actualizare:

Nu este un secret pentru nimeni faptul că actrița Meghan Markle nu a fost niciodată foarte încântată de titulatura de ducesă și de viața care venea la pachet cu ea, fapt pentru care ea și soțul ei, prințul Harry, au renunțat oficial la „viața regală” în ianuarie 2020. Însă se pare că motivele acestei alegeri au fost mai profunde decât ar fi crezut mulți oameni.

Meghan Markle, o nouă serie de afirmații curajoase
Meghan Markle, o nouă serie de afirmații curajoase

Meghan Markle și-a început propriul ei podcast, denumit „Podcastul arhetipurilor” (Archetypes podcast) unde a avut-o ca primă invitată pe prietena sa, Serena Williams, celebra jucătoare de tenis. Episodul se numește „Misconcepția ambiției cu Serena Williams” și este disponibilă exclusiv pe o cunoscută platformă de streaming. 

Citește și: Meghan Markle, scandal cu sora Samantha 

Unul din subiectele discutate de cele două a fost legat de diferența de standard când vine vorba de termenul „ambițios/ambițioasă” atunci când vine vorba despre femei și bărbați. 

Prin intermediul propriului său podcast, Meghan le-a oferit un răspuns celor care au criticat-o de-a lungul timpului din pricina relației sale cu prințul Harry.

Meghan Markle, judecată din cauza faptului că este o persoană ambițioasă 

Aceasta susține că, în cei 6 ani în care a studiat la școala privată din Los Angeles, ea și colegele sale au fost învățate să creadă că nimic nu le poate opri, că viitorul lor nu are limite, că trebuie să fie ambițioase.

„Ideologia feministă și-a croit cale în orice aspect al educației mele. Aș putea spune chiar în orice aspect al vieții mele.” mai precizează ducesa de Sussex. 

„Nu-mi amintesc să fi simțit conotația negativă a cuvântului, până când am format un cuplu cu soțul meu. Și aparent «ambiție» e un termen foarte rău. Pentru femei cel puțin.” A fost o altă declarație a vedetei.

Vezi și: Meghan Markle, decizie neașteptată în privința tatălui ei 

Ambele vedete au vorbit despre problemele pe care le-au întâmpinat atunci când s-au aflat în ipostaza de proaspete mămici.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să se separe de Casa Regală a Marii Britanii şi să îşi continue viaţa departe de atenţia publicului. Ieşirea din rândul membrilor familiei regale nu a fost una uşoară şi a presupus renunţarea la titluri şi la finanţarea publică.

Potrivit publicaţiei britanice thesun.co.uk, Meghan Markle le-a mărturisit unor prieteni apropiaţi faptul că decizia lui „Harry de a părăsi Casa Regală reprezintă cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
bani jpeg
Cavoul Iuliei Hasdeu jpg
Regele Charles și Prințul William (2) jpg
Apple iPhone FOTO Shutterstock jpg
image png
image png
Injectie
mos craciun ciocolata pexels jpeg