Prințul Harry și Meghan Markle, disperați! Au chemat forțele de intervenție de ȘASE ori în ultimul an

Viața prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, s-a schimbat radical de când au ales să se mute în Statele Unite ale Americii și să renunțe la atribuțiile regale. S-au confruntat cu două incidente în care au fost declanșate alarmele de securitate la reședința lor din California numai în luna mai, totalul în doar un an fiind de șase astfel de apeluri.

4 meghan markle si printul harry job in america jpg jpeg

Prințul Harry și Meghan Markle s-au confruntat recent cu doi intruși care au declanșat alarmele de securitate la reședința lor din Montecito, California, ambele evenimente având loc la mai puțin de două săptămâni unul față de celălalt. Ducii de Sussex se aflau la conacul lor în valoare de 14 milioane de dolari în momentul declanșării alarmelor, iar acasă erau și cei doi copii ai lor, fiul Archie (2 ani) și fiica Lilibet (1 an).

Iată ce ți-am mai pregătit: Lenjeria intimă a prințului Harry, scoasă la vânzare. O dansatoare la bară o primise de la duce!

Poliția din Santa Barbara a fost trimisă la domiciliul celor doi pe data de 19 mai, la 17:44, în aceeași zi în care Harry și Meghan au aniversat 4 ani de căsnicie. Apoi, 12 zile mai târziu, pe 31 mai, cu doar câteva ore înainte ca soții să se îmbarce într-un avion privat pentru a călători în Marea Britanie, un alt intrus a declanșat o nouă alarmă de securitate. Intrările prin efracție din luna mai au fost caracterizate de poliție ca fiind „circumstanțe suspecte”, iar oamenii legii au declanșat o anchetă în acest sens.

Harry și Meghan nu au pace de când s-au mutat în SUA

Potrivit publicației The Sun, autoritățile din Santa Barbara au înregistrat șase astfel de apeluri de la domiciliul ducilor de Sussex în ultimul an. Vestea despre problemele celor doi apare în aceeași în care prințul Harry a câștigat cererea de a depune o acțiune la Înlta Curte împotriva guvernului britanic pentru nivelul de securitate care i s-a asigurat pe parcursul șederii în Regatul Unit. A decis să acționeze în instanță după ce nu i-a fost permis să plătească pentru a fi protejat de poliție.

Vezi și: Regina nu va fi încântată! Autobiografia prințului Harry, gata de lansare!

În luna februarie a anului 2020, Comitetul Executiv pentru Protecția Regalității și a Persoanelor Publice (RAVEC) a decis că prințul Harry nu va mai avea parte de „același grad” de protecție ca și până atunci, din cauza renunțării la atribuțiile regale. Echipa juridică a ducelui de Sussex susține că măsurile stabilite de către reprezentanții RAVEC și anunțate printr-o scrisoare sunt invalide, din cauza „lipsei de echitate”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net