Cum a luat naștere primul scandal dintre Regină și Meghan Markle! Ce a refuzat vehement Ducesa!

Ultima actualizare:

Așa cum bine știm, Meghan Markle nu a avut probleme, de-a lungul timpului, doar cu familia ei „adoptivă”, cea a soțului ei, Prințul Harry, ci și cu cea în care s-a născut. Între Ducesa de Sussex și tatăl ei, Thomas Markle, au existat tot felul de divergențe, care au ajuns rapid și sub radarul media, după căsătoria sa în familia regală britanică.

Cum a luat naștere primul scandal dintre Regină și Meghan Markle Foto: Arhivă
Cum a luat naștere primul scandal dintre Regină și Meghan Markle Foto: Arhivă

Meghan Markle și rudele ei nu și-au ghidat drumul după zicala „rufele murdare se spală în familie”, atât tatăl, cât și frații vitregi ai Ducesei având numeroase dispute cu aceasta, cunoscute în sfera publică.

Vezi și: Meghan Markle, scandal cu sora Samantha: „Să îi fie rușine”

Meghan Markle, rugată chiar de Regină să se împace cu tată ei. Ducesa a refuzat

O nouă carte, denumită „Răzbunarea: Meghan, Harry și războiul de la Windsor”, scrisă de autorul și jurnalistul Tom Bower, cunoscut pentru seriile sale biografice controversate, a scos la iveală faptul că Regina Elisabeta a II-a și fiul ei, Prințul Charles, au fost „exasperați” de cearta dintre fosta actriță și părintele ei, Thomas Markle, intervenind de multe ori pentru a media situația.

Nu rata: Meghan Markle l-a făcut pe Harry „casnic”! Ea se implică în politică, iar Ducele stă acasă cu copiii

Fețele regale ar fi insistat ca Ducesa de Sussex să se împace cu tatăl ei, însă s-ar fi lovit de reticența lui Meghan, care pur și simplu nu și-a putut ierta părintele pentru că a „târât-o” în presă, deși ea l-a rugat să nu vorbească cu jurnaliștii despre viața ei personală. 

Se pare că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles ar fi susținut chiar și o conferință, în 2018, la doar câteva săptămâni distanță după nunta dintre Meghan și Prințul Harry, pentru a analiza situația și a găsi soluții. 

Autorul susține în cartea sa că Meghan a fost cea care a refuzat vehement reconcilierea cu tatăl ei, deși întreaga situație era interesul său și al noii ei familii. 

Iată noi informații: Meghan Markle, decizie neașteptată în relația tensionată cu tătal ei

Thomas Markle, adevăratul motiv pentru care nu a participat la nunta fiicei sale

Thomas Markle nu a fost prezent la nunta fiicei sale, Ducesa de Sussex explicând atunci că tatăl ei era prea bolnav pentru a participa la un astfel de eveniment, fiind atunci încă în recuperare după infarctul suferit la vremea respectivă. De curând, acesta a suferit și un AVC.

Tatăl ei a avut însă o altă variantă, dezvăluind că a lipsit de la marea ceremonie deoarece s-a simțit „jenat” de propriul lui comportament, după ce a tot oferit informații presei și a „falsificat” o poză de paparazzi, totul pentru a lua legătura cu fiica lui.

Astfel, el și-ar fi recunoscut greșelile și ar fi dorit împăcarea, însă Meghan a fost de neînduplecat. Acesta se plângea atunci că nu își poate contacta sub nicio formă fiica, temându-se că va muri fără să mai vorbească cu ea pentru o ultima oară, cel puțin.

Thomas Markle a dat atunci vina pe familia regală, însă noua carte evidențiază faptul că însăși Regina a intervenit la vremea respectivă pentru a o ruga pe Meghan să se împace cu părintele ei.

Nici după aceste rugăminți însă, Ducesa nu ar fi dorit, se pare, să își viziteze tatăl proaspăt externat din spital, la reședința lui din Mexic, lăsându-i „nervoși” pe Suverană și pe fiul ei, Prințul Charles, care s-ar fi implicat direct, din dorința de a remedia problema.

Iată și: Tatăl lui Meghan Markle a scos la iveală secrete de familie! Pozele pe care Ducesa de Sussex le-ar vrea şterse de pe Internet

Prințul Charles și Regina Elisabeta a II-a, iritați și nemulțumiți de întreaga situație

Charles ar fi fost atunci cel mai iritat de reacția proaspetei lui nurori și de faptul că fiul său îi ținea acesteia isonul, încercând chiar să îl „aburească” cu diverse explicații care nu ajutau deloc cauza. Thomas Markle era nervos și putea oricând să vorbească din nou cu presa, lucru pe care, de altfel, l-a și făcut.

Harry nu i-a spus tatălui său că Thomas era furios că a fost ignorat de fiica lui și că nu putea lua legătura cu ea. Harry a explicat atunci că Meghan nu l-a sunat doar pentru că bănuia că telefonul nu ar fi fost în posesia lui...Inconsecvența scuzelor lui Meghan nu l-au iritat doar pe Charles, ci și pe Regină, cel mai probabil.”, se arată în publicație, potrivit The Sun.

Pe aceeași temă: Tatăl lui Meghan Markle iese iar la atac: «Eu am făcut-o ducesa care e azi!»

Divergențele dintre Ducii de Sussex și familia regală au apărut încă de la început!

Noua carte susține, astfel, că între Ducii de Sussex și familia regală au început să apară „probleme” cu mult înainte de decizia lor de „a face un pas în spate” și a se sustrage de la îndatoririle regale, stabilindu-se alături de cei doi copii ai lor departe de Marea Britanie, în California, SUA.

Autorul mai lasă de înțeles că Harry și Meghan au decis să profite ulterior de aceste divergențe, în scopul propriei lor imagini, care a fost afectată de scandalurile cu familia regală, cei doi dorindu-și „reabilitarea”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net