Meghan Markle, actriță, prințesă, politiciană? Planul soției Prințului Harry

Ultima actualizare:

Meghan Markle pune pauză controverselor, din ultima perioadă, legate de relația cu Casa Regală a Marii Britanii, soția Prințului Harry devenind o veritabilă activistă politică.

Există voci care susțin că Meghan Markle dă semne clare că a început să pună bazele unui nou traseu profesional, orientat spre o carieră politică. Acesta a speculat momentul și și-a construit o platformă, în contextul scandalului din Statele Unite ale Americii despre interzicerea prin lege a avorturilor la cerere.

Este activistă, de la 16 ani

Astfel, din postura de activistă, Meghan Markle ar ținti, de fapt, o carieră în politică și ar urma, chiar, și un tipar consacrat.

Publicația britanică, The Sun, remarcă faptul că Ducesa de Sussex și-a găsit deja aliați în boicotarea legii controversate. Expertul în probleme ale Casei Regale din Marea Britanie, Richard Fitzwilliams, a explicat sursei citate: „De când avea vârsta de 16 ani, Meghan a dat semne că este o activistă convinsă. Mereu a militat pentru ceva, cu un discurs coerent.

A îndemnat lumea să meargă să voteze în septembrie 2020, a susținut alocațiile pentru copii și concediile maternale. Rămâne de văzut cum vor accepta americanii un membru al Familiei Regale britanice luând cuvântul în Congresul SUA”.

Citește și: Meghan Markle, scandal cu sora Samantha: „Să îi fie rușine”

Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, sunt stabiliți de câțiva ani în Statele Unite ale Americii. Tiparul urmat de Ducesă ar fi inspirat din traseul profesional al soților Michelle și Barack Obama, conform unor comentarii apărute, în urmă cu un an.

Meghan și Harry ar fi primit sfaturi prețioase de la apropiați ai fostului cuplu prezidențial, un element de promovare al statutului lor fiind, aparent, prezența celor doi pe coperta revistei Time.

Apariția aceea nu cred că elogiază reușitele lor, ci ce ar putea reuși în viitor. Vor deveni din ce în ce mai vizibili și cred că vizează o carieră politică”, a mai spus Richard Fitzwilliams, citat de The Sun.

Harry și Meghan, clienții consilierei lui Obama

De altfel, la începutul anului 2022, Harry și Meghan Markle au apelat la serviciile Mirandei Barbot, considerată o somitate în materie de relații publice, aceasta fiind în spatele campaniei prezidențiale câștigate de Obama în 2012.

În 2015, Meghan Markle a avut un discurs la ONU despre egalitatea de șanse, în funcție de gen. În 2020, aceasta a participat la numeroase convenții pe tema rasismului, după uciderea lui George Floyd.

În urmă cu câteva luni, ea a vizitat locul masacrului, dintr-o școală din Texas și a distribuit donații. Așadar, Meghan ia munca de activistă în serios, având o activitate constantă. Valerie Biden Owens, sora actualului președinte al SUA, Joe Biden, și consilieră a acestuia și-a declarat, de asemenea, susținerea pentru o carieră politică abordată de Meghan Markle.

Citește și: Meghan Markle, criticată dur! Are legătură cu Prințesa Diana

Membrii Casei Regale au statut apolitic, însă Meghan Markle și Harry au renunțat, în 2020, la atribuțiile specifice. Cu toate acestea, ei ar fi promis că vor respecta valorile morale impuse de Regina Elisabeta a II-a.

Astfel, o carieră politică nu s-ar mai înscrie în registrul asumat și acest lucru a stârnit, deja, nemulțumiri și îngrijorări în rândul membrilor Familiei Regale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net