Meghan Markle, mesaj plin de furie privind decizia anti-avort: «Bărbații trebuie să fie mult mai vocali»

Meghan Markle a răbufnit după decizia Curții Supreme din Statele Unite, unde dreptul femeilor la avort a fost complet furat.

stanga
dreapta
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Meghan Markle suporter jpg
meghan markle profimedia 0642598438 jpg
Meghan Markle la Invictus (10) jpg
Meghan Markle la Invictus (8) jpg
meghan markle si printul harry
4 meghan markle si printul harry jpg jpeg

Meghan i-a împins pe bărbați să fie mult mai vocali privind furia lor față de această decizie. Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, a oferit aceste declarații pentru revista Vogue, iar decizia din Statele Unite a supărat-o foarte mult. 

Meghan Markle, declarații dure 

Aceasta a declarat că soțul ei este un feminist, iar el a reacționat, de asemenea, cu foarte multă furie la decizia Curții Supreme. 

Ca notă informativă, Curtea Supremă din Statele Unite a decis să șteargă pe jos cu dreptul femeilor la avort, o mișcare care a avut în vedere modificarea deciziei Roe v. Wade. 

Află mai multe informații despre protestele din SUA: Revoltă în SUA! Legea care interzice avortul a generat un val de proteste

Decizia Roe v. Wade a fost adoptată în ianuarie 1973, care avea în vedere ca fiecare femeie să aibă liberul arbitru asupra deciziilor pe care aceasta le poate face cu corpul ei, în principal, dreptul de a face avort, mai ales în cazul în care respectiva a fost supusă unui viol sau nu-i poate acorda un trai normal copilului. 

Statele Unite s-au întors în timp cu 50 de ani

Meghan Markle i-a îndrumat pe toți bărbații să se alăture femeilor în protestele existente în Statele Unite, în încercarea de a schimba fundamental decizia Curții Supreme. 

Urmărește și mișcările anti-avort din România: Cine este Claudiu Târziu, unul dintre liderii AUR. Simpatizant al legionarilor, vrea legi anti-avort în România

„Bărbații trebuie să fie mult mai vocali în aceste momente, deoarece aceste decizii ne afectează relațiile, familiile și comunitățile”, a declarat plină de furie Ducesa de Sussex. 

„Este vorba și de justiția economiei, a economiei individual, dar și despre cine suntem ca societate. Nimeni nu trebuie să fie forțat să facă o decizie pe care nu vrea să o facă, mai ales dacă nu este sigur sau îi pune viața în pericol”, a mai remarcat Meghan Markle. 

În spatele acestei decizii au stat guvernatorii din Partidul Republican, o formațiune politică formată în majoritate din bărbați, aceștia susținând vehement legea împotriva avortului. 

Decizia Curții Supreme din SUA a fost pronunțată pe data de 24 iunie, iar de atunci, străzile din Statele Unite sunt pline de protestatari ce luptă pentru drepturile lor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
Catalin Botezatu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia