Regina Elisabeta a II-a deschis o anchetă în privința lui Meghan Markle. Ce acuzații îi sunt aduse

Ruptura dintre Casa Regală a Marii Britanii și prințul Harry pare să fie iminentă și de nereparat. Regina Elisabeta a II-a este cea care aplică o nouă lovitură nepotului său, Harry. 

Regina Elisabeta a II-a este hotărâtă să afle adevărul Sursă foto: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a este hotărâtă să afle adevărul Sursă foto: Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii în anul 2020 pentru a trăi o viață mai liniștită, departe de presiunea publică și de atenția constantă a presei. S-au mutat în Statele Unite ale Americii, însă controversele din trecut îi urmăresc în continuare. 

Citește și: Meghan Markle, decizie neașteptată în relația tensionată cu tatăl

Meghan Markle este acuzată că s-ar fi comportat urât cu foștii angajați

Cât timp s-au aflat în rândul familiei regale, ducii de Sussex au avut nu mai puțin de 25 de angajați, gată să îi ajute chiar și cu cele mai mărunte dintre îndatoriri. Conform publicației Sunday Times, Meghan Markle a avut o atitudine deplorabilă față de subalternii săi și nu a ezitat să folosescă manipularea, precum și cuvinte agresive. Zvonurile privind comportamentul neadecvat al lui Meghan au ajuns la urechile reginei, iar suverana a luat o decizie radicală. 

Regina Elisabeta a II-a ar fi angajat o echipă de avocați pentru a investiga acuzațiile care i-au fost aduse lui Meghan de către foștii angajați. În plus, salariul echipei ar fi plătit chiar din bugetul suveranei! 

Într-un mesaj public din 2018, Jason Knauf, fostul secretar de comunicare din Sussex, a abordat acuzațiile, numind presupusele acțiuni ale lui Meghan „total inacceptabile”. 

Vezi și: Meghan Markle, urâtă de proprii angajați. Ce porecle au primit ducii de Sussex 

„Ducesa pare intenționată să aibă mereu pe cineva în vizor. Ea o agresează pe angajată și caută să-i submineze încrederea. Am primit raport după raport de la oameni care au asistat la un comportament inacceptabil față de această angajată", scrie Jason Knauf. 

Meghan a negat acuzațiile de maltratare a fostului ei personal, susținând că presa furnizează o „povestire falsă”. 

Ducii de Sussex nu au avut parte de o primire călduroasă în Marea Britanie 

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în Marea Britanie, la începutul lunii iunie, pentru a participa la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, însă nu au fost primiți cu brațele deschise de către familie.

Mai mult decât atât, ducii de Sussex au revenit în Statele Unite ale Americii mai repede decât era prevăzut inițial, semn că au fost deranjați peste măsură de modul în care au fost tratați. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net