Meghan Markle l-a făcut pe Harry „casnic”! Ea se implică în politică, iar Ducele stă acasă cu copiii

Ducii de Sussex au decis de comun acord, în urmă cu doi ani, să „facă un pas în spate” din familia regală britanică, motivând atunci că au nevoie de o pauză de la tot ce ține de sfera publică. Ei bine, odată ce au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în SUA, se pare că Meghan Markle și-a făcut alte planuri!

Meghan Markle l-a făcut pe Harry „casnic”, spun experții regali Foto: Arhivă
Meghan Markle l-a făcut pe Harry „casnic”, spun experții regali Foto: Arhivă

Ducesa de Sussex nu se poate ține prea departe de lumina reflectoarelor, spun unii experți regali, arătând un interes tot mai mare către politică, în ultima perioadă. În timp ce ea planifică întâlniri și se preocupă asupra carierei ei, mai multe voci susțin că Harry, care este, de fapt, „adevăratul membru al familiei regale”, a ajuns să fie „casnic”.

Vezi și: Meghan Markle, actriță, prințesă, politiciană? Planul soției Prințului Harry

Meghan Markle se implică în politică, în timp ce Harry e „casnic”

Meghan Markle a continuat să-și folosească influența pentru a aduce în discuție mai multe subiecte pe care le consideră de interes. Ducesa a provocat recent câțiva senatori cunoscuți ai SUA la o discuție despre concediul parental plătit și politicile climatice ale Guvernului Statelor Unite ale Americii.

Expertul regal Neil Sean a susținut că implicarea lui Meghan în politică l-a făcut pe Prințul Harry să ajungă „un soț casnic”. „După cum am aflat, Meghan Markle spune că va merge cu siguranță la Washington pentru a sprijini cauzele pe care le susține din toată inima. 

În timp ce ea a susținut anterior că nu are nevoie să urmeze o carieră politică, se pare din ce în ce mai mult că Meghan a ales să meargă pe o cale total diferită față de Harry, ea fiind mai mereu în centrul atenției.

În tot acest timp, Prințul Harry, adevăratul membru al familiei regale, pare să o lase pe ea să facă aceste lucruri și el să devină un... soț casnic.”, a spus expertul regal, potrivit express.co.uk.

Nu rata și: Harry şi Meghan, o ultimă şansă de la Regină. Pasul greşit care îi poate costa scump

De asemenea, și comentatorul regal Hilary Fordwich a acuzat-o pe Ducesa de Sussex pentru faptul că s-a implicat în politică folosindu-se de titlul ei regal, la care chipurile ar fi renunțat. „Prințul Harry, evident, nu-și poate controla soția, pentru că știe foarte bine că oricum nu pot fi renegați aici, în SUA, doar pentru că încalcă o regulă care datează de secole și anume că familia regală a decis să nu se implice în politică.”, a spus Fordwich.

Se pare că Meghan Markle a făcut rost de numărul mai multor senatori și nu are de gând să se oprească aici în ceea ce privește implicarea sa în politica din SUA. Harry și Meghan locuiesc de ceva vreme în California, SUA, acolo unde au ales să îi crească pe cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket 949913 1280 jpg
adolescent supravietuire alunecare 120m jpg
MAE
Mongolia FOTO Shutterstock
Poiana cu narcise din Pasul Vâlcan. Foto: Lucian Ignat
ionut ivana jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
MIRCEA BRAVO jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net