Prințul Charles, controversat și în plin scandal, dar alături de Lilibeth, Meghan și Harry

Prințul Charles s-a întâlnit pentru prima dată cu nepoata lui, Lilibeth, cu ocazia unei speciale reuniuni alături de nepotul Archie, dar și Ducele și Ducesa de Sussex. 

stanga
dreapta
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (2) jpg
printul charles alaturi de meghan markle si printul harry jpeg
parada anuala regina elisabeta printul harry meghan markle printul charles foto guliver getty images
2 harry meghan charles jpg jpeg

În ciuda scandalului în care este implicat Prințul Charles, acesta a fost mai mult decât bucuros să fie în compania lui Harry și Meghan, dar, cel mai important, în compania nepoatei sale care a venit tocmai din California, pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. 

Află mai multe informații despre scandalul în care este implicat Prințul Charles: Prințul Charles, sponsorizat de un controversat om de afaceri din Qatar. Câți bani a primit de la Al Thani

Moment emoționant alături de Charles și Lilibeth

Harry, care a renunțat la titlul regal în 2020, a avut nenumărate probleme cu Charles, spunând publicului că tatăl său l-ar fi lăsat la greu și nu i-a mai răspuns la cerințe.

Ducele și Ducesa de Sussex au părăsit monarhia în urma unui interviu cu Oprah Winfrey în care i-a acuzat pe membrii Casei Regale de rasist cu privire la fiul ei care nici măcar nu era născut. 

O sursă internă a Daily Mail a declarat că relațiile dintre frații regali a rămas „acidă” în urma interviului acordat la Oprah Winfrey, despre adevărul familiei regale. 

Harry și Meghan s-au prezentat la evenimentele de la Jubileu în Catedrala Sfântul Paul, dar au stat foarte departe de Charles și restul Casei Regale. De asemenea, aceștia nu au făcut parte din festivitățile regale realizate cu prilejul sărbătoririi a 70 de ani de conducere a Reginei. 

Citește și despre relația dintre Ducele de Sussex și Ducele de Cambridge: Din culisele Casei Regale: prințul William nu dorește împăcarea cu fratele mai mic

Lilibeth și-a sărbătorit prima aniversare în timp ce se afla la Jubileul de Platină al Reginei, moment în care a întâlnit-o pe Elisabeta pentru prima dată în viața ei.

În același timp, se pare că luna aceasta cuplul Harry - Meghan nu a petrecut suficient de mult timp împreună cu Prințul William, Kate, George, Charlotte și Louis, toată atenția fiind acordată lui Lili. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia