Prințul Charles a uitat de conduita regală! S-a manifestat fără nicio jenă

Ultima actualizare:

Prințul Charles a fost surprins într-o ipostază mai puțin ,,regală", chiar în cadrul unui eveniment deosebit de select, emblematic pentru palatul Buckingham. Succesorul la tronul Marii Britanii a uitat pentru câteva momente de etichetă și a râs cu gura până la urechi, deși se afla în compania altor membrii ai familiei regale. 

                                                 (sursa foto Profimedia)

Prințul Charles a fost prezent alături de partenera sa, Camilla și alți membri ai familiei, la unul dintre cele mai importante și mai spectaculoase evenimente regale din Marea Britanie, cursa anuală de cai Royal Ascott, care se desfășoară în regiunea Ascot, Berkshire. 

Nu rata nici: Casa Regală, cu ochii pe Prințul Andrew. Charles și William sunt gata să-i pună bețe-n roate

Cursa regală de cai Royal Ascott generează în fiecare an o adevărată frenezie și mii de britanici se străduiesc să prindă din timp un bilet în cadrul acestui spectacol ecvestru fabulos. 

Pentru Prințul Charles este deja o tradiție să participe la eveniment, iar anul acesta succesorul la tronul Marii Britaniei s-a simțit atât de bine încât a renunțat pentru câteva momente la tot ce înseamnă conduită regală. Prințul a fost surprins în timp ce se distra, glumea și vorbea cu ceilalți invitați din loja regală și părea că nici măcar nu mai dă atenție evenimentului în sine.

Interesant de citit și: Prinţul Charles, tur de forţă în România: «Mi-a fost dor de ţara asta»

Charles a râs cu gura până la urechi alături de cumnata sa, contesa Sophie de Wessex, soția contelui Edward, fratele prințului. Charles și contesa Sophie au uitat că se află la unul dintre cele mai selecte evenimente regale ale anului și s-au manifestat în public, fără nicio jenă. 

Îmaginile surprinse la Royal Ascott înfățișează chiar și un moment în care ar părea că Prințul Charles îi șoptește ceva la ureche contesei Sophie de Wessex.

Prințul Charles, discurs emoționant la Sibiu 

Prințul Charles a vizitat la sfârșitul lunii mai România, pentru a lansa cel mai mare proiect de regenerare a pădurilor din Europa. Momentul s-a desfășurat pe 30 mai, la Sibiu, unde Charles a ținut un discurs emoționant în care a făcut referință și la războiul din Ucraina. 

„Această conferinţă are loc în timp ce peste graniţă, teritoriul Ucrainei este invadat. Am văzut cu ochii mei că reacţia României a fost remarcabilă, atât în ceea ce priveşte umanitatea, cât şi imensa generozitate.

Gândurile mele se îndreaptă către toţi ucrainenii şi mă rog pentru ei şi sunt mândru că organizaţiile cu care am colaborat ani de zile au făcut mari eforturi pentru a oferi sprijin. Este o tragedie de proporţii imense, faptul că suntem martori la atâta moarte, distrugere şi suferinţă, când de fapt ar trebui să lucrăm alături pentru a contracara cea mai mare urgenţă planetară cu care s-a confruntat lumea”, a declarat Prințul Charles.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net