Prințul Charles, sponsorizat de un controversat om de afaceri din Qatar. Câți bani a primit de la Al Thani

Prințul Charles se află într-o mare problemă! Reprezentatul Casei Regale este în mijlocul unei controverse, în care se pare că a acceptat o servietă plină de bani de la un om de afaceri din Qatar.

Cu altă ocazie, se pare că controversatul om de afaceri din Qatar a mai oferit astfel de sume de bani. Anterior, acesta ar fi dat echivalentul a 820,000 de lire sterline, în cash.

Prințul Charles, în fața unei noi controverse

Astfel, se pare că Prințul Charles ar fi primit, în total, aproximativ 3 milioane de euro sub formă de bancnote, pentru casa de caritate a Prințui Charles, bani oferiți de către Hamad Bin Jassim Bin Jaber Al Thani, fostul prim ministrul al Qatar. Această sumă de bani a fost dată în perioada 2011 - 2015, în trei tranșe.

S-ar putea să te intereseze și: Prințul Andrew, plin de nervi! Nu vrea să mai audă de Charles și William

De data aceasta, se pare că Prințul Charles ar fi primit aproximativ 1 milion de euro în bani gheață, de la același miliardar din Qatar. 

Astfel, în urma investigațiilor realizate, se pare că banii dați Prințului Charles ar fi fost primiți în 2015, cu ocazia unei vizite la Clarence House. 

Urmărește și escapada Prințului Charles în Sibiu: Prințul Charles a vorbit în română la Sibiu. Ce le-a transmis invitaților

Banii primiți de Prințul Charles ar fi fost colectați și depozitați în banca privată Coutts, care are clienți miliardari din fiecare colț al lumii, inclusiv Regina Elisabeta a II-a. 

De altfel, potrivit The Sunday Times, se pare că banii ar fi fost depozitați în fondul de caritate al Prințului Charles. 

Al Thani, un personaj controversat care oferă bani cash Prințului Charles

Șeicul din Qatar este o figură controversată. Acesta ar fi finanțat teroriștii sirieni ce fac parte din Al Qaeda. De altfel, acesta a dublat cartea „The Man Who Bought London” (n.r. - Omul care a cumpărat Londra), după ce a susținut și ordonat cumpărarea departamentului de imobiliare Harrods, achiziționarea clădirii The Shard din Londra și satul Olimpic. 

Al Thani a fost prim-ministrul Qatarului în perioada 2007 - 2013. Țara bogată în petrol a fost profund criticată de scena internațională pentru încălcarea drepturilor omului, în special modul în care sunt tratate persoanele homosexuale sau femeile. 

Chiar și așa, în ciuda criticilor, Qatar va găzdui FIFA World Cup, în acest an. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
fbi donald trump 2 webp
calendar ortodox 2021 13 august sf tihon din zadonsk png
calendar ortodox 2021 12 august sfintii mucenici fotie si anichint png
FotoJet (1) jpg
wizz air avion jpeg
Razboi in Ucraina - pagubele provocate de bombardamentele din Kostiantynivka FOTO AFP