Regina nu va fi încântată! Autobiografia prințului Harry, gata de lansare!

Casa Regală a Marii Britanii primește o nouă lovitură! Cartea autobiografică a prințului Harry va fi lansată curând și ar putea ajunge în librării mai repede decât și-ar dori regina Elisabeta a II-a. 

Autobiografia prințului Harry va fi lansata curând
Autobiografia prințului Harry va fi lansata curând

Publicația britanică Dailymail susține că prințul Harry a reușit să finalizeze cartea sa autobiografică, iar manuscrisul ar fi ajuns deja la editori. Publicația care va pune pe piață cartea estimează că aceasta va ajunge în mâinile britanicilor până la finalul anului, în preajma Crăciunului!

Citește și: Lenjeria intimă a prințului Harry, scoasă la vânzare 

Conform aceleiași publicații, manuscrisul a fost aprobat de către avocații ducelui de Sussex și cuprinde dezvăluiri care ar putea să afecteze imaginea Casei Regale a Marii Britanii. 

Potrivit primelor informații, cartea este una plină de emoție, căci prințul Harry povestește și episoade din copilărie, nu doar momente care au avut loc la maturitate. Astfel, amintirile pe care le are legat de mama sa, prințesa Diana, se vor regăsi în rândurile cărții. Vom avea ocazia să aflăm și care a fost relația pe care a avut-o cu tatăl său înainte ca Meghan Markle să intre în rândul Casei Regale. 

Vezi și: Prințul Harry, ieșire violentă la o petrecere, în preajma lui Meghan Markle 

Rămâne de văzut dacă Harry a abordat și chestiuni mai delicate, care țin de tinerețea sa neliniștită. Este un lucru cunoscut faptul că, în urmă cu un deceniu, Harry iubea petrecerile zgomotoase și nu era străin nici consumului excesiv de alcool, între altele.

Vacanța prințului Harry de la Las Vegas, în care i-ar fi dat lenjeria intimă unei dansatoare la bară și în care a fost pozat dezbrăcat alături de o domnișoară misterioasă, a fost subiect de primă pagină! 

Popularitatea lui Harry, în scădere dramatică 

După retragerea sa din rândul Casei Regale a Marii Britanii, popularitatea lui Harry a intrat pe o pantă descendentă, iar britanicii sunt de părere că Meghan Markle a fost cea care l-a influențat într-o manieră negativă și l-a întors împotriva propriei familii.

Harry s-a mutat în Statele Unite ale Americii alături de soție și cei doi copii, iar întoarcerile în Marea Britanie îi provoacă suferință pentru că este de părere că nici măcar propriul frate nu îi mai acordă respectul care i se cuvine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net