Candidează Meghan Markle la președinția SUA? Cum l-a implicat și pe Harry în politică

Încă de când Meghan Markle a început să arate interes pentru politică, s-a zvonit că Harry ar fi rămas „casnicul” familiei, însă iată că și nici Prințul nu se ține prea departe de această sferă. Iată cum au fost fotografiați cei doi Duci la întâlnirea ONU!

Meghan Markle și Prințul Harry, la întrunirea ONU Foto: Getty Images
Meghan Markle și Prințul Harry, la întrunirea ONU Foto: Getty Images

Se pare că Meghan Markle l-a convins și pe soțul său să se implice în politică, ambii participând recent la o întâlnire a Organizației Națiunilor Unite, în cadrul căreia Prințul Harry a ținut un discurs. 

Vezi și: Meghan Markle l-a făcut pe Harry „casnic”! Ea se implică în politică, iar Ducele stă acasă cu copiii

Prințul Harry și Meghan Markle, la întrunirea ONU din New York

Ducii de Sussex au sosit ținându-se de mână la sediul Națiunilor Unite din New York în dimineața zilei de luni, 18 iulie, după care Harry a marcat Ziua Internațională a lui Nelson Mandela prin intermediul unui mesaj adresat celor prezenți.

În timp ce vorbea despre subiectul zilei, Harry a intrat și în câteva discursuri cu iz politic, vorbind la un moment dat despre „un atac global asupra democrației și libertății”.

Remarcile lui politice vin la scurt timp după ce s-a zvonit că Meghan Markle și-ar propune să candideze chiar pentru președinția SUA, în urma implicării sale din ultima perioadă în politică, susținând cauze precum egalitatea în drepturi și declarând că ar fi dispusă să protesteze la Washington DC împotriva hotărârii recente privind avortul. 

Nu rata: Cum a luat naștere primul scandal dintre Regină și Meghan Markle! Ce a refuzat vehement Ducesa!

Prințul Harry a susținut un discurs cu iz politic, susținând cauzele soției sale

Astfel, susținând interesul și cauzele soției sale, Harry a înglobat în discursul său și subiecte precum pericolele schimbărilor climatice, pandemia de coronavirus, „dezinformara folosită ca armă”, războiul din Ucraina, dar și legile privind avortul din SUA.

Acesta a fost un an dureros, într-un deceniu la fel de dureros. Trăim o pandemie care continuă să devasteze comunitățile din fiecare colț al globului. Schimbările climatice fac ravagii pe planeta noastră, cei mai vulnerabili suferă.

Se folosește minciuna și dezinformarea ca armă în detrimentul maselor. De la războiul îngrozitor din Ucraina până la retrocedarea drepturilor constituționale aici, în Statele Unite. Asistăm la un atac global asupra democrației și a libertății, care a fost cauza vieții lui Mandela.”, a declarat Prințul Harry.

Iată și: Meghan Markle, actriță, prințesă, politiciană? Planul soției Prințului Harry

Prințul Harry, despre mama sa, Prințesa Diana

Ducele a vorbit, de asemenea, și despre mama sa, regretata Diana, rememorând întâlnirea prințesei de Wales cu fostul lider sud-african. Acesta a dezvăluit că „a căutat consolare” în Africa, după moartea ei, găsind acolo „pace și vindecare.”

Pe peretele meu, dar și în inima mea, este o imagine a mamei mele și a lui Mandela, care s-au întâlnit la Cape Town în 1997.

Când m-am uitat prima oară la fotografie, prima dată mi-a sărit în ochi bucuria de pe chipul mamei mele. Încântarea pură de a fi în compania unui alt suflet care se angajase să slujească umanitatea.

Atunci m-am uitat și la Mandela. Am văzut un om cu greutatea lumii pe umeri, convins să-și vindece țara de ruinele trecutului și să o transforme pentru viitor.”, a mai spus Harry, potrivit The Sun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net