„Cheliosul” de Sussex. Câți ani se mai poate bucura Prințul Harry de podoaba capilară

Ultima actualizare:

Cu o frumoasă podoabă capilară, s-ar putea ca marele Duce de Sussex, Prințul Harry, să ajungă, până la vârsta de 40 de ani, să fie numit Cheliosul de Sussex, căci un renumit chirurg estetician e de părere că Harry își va pierde tot părul până la 40 de ani.

Doctorul Manish Mittal a amintit că Prințul Harry ar trebui să facă ceva foarte repede împotriva pierderii părului, o problemă cu care foarte mulți bărbați se luptă încă de la vârste fragede. 

Urmărește și preferințele diferite ale lui William și Harry: Ducii de Sussex vs Ducii de Cambridge. Ce destinații de vacanță diferite au ales!

Acesta a mai zis că Prințul Harry ar putea să se obișnuiască cu chelia sa, precum fratele său William sau ar putea să apeleze la un transplant, așa cum a făcut și tatăl său Charles. 

De asemenea, doctorul Manish Mittal a amintit că „la viteza cu care se agravează condiția, s-ar putea ca Harry să fie complet chel în doi ani, sigur până va ajunge să aibă 40 de ani.”

Pe lângă chelia cu care s-ar putea confrunta, Harry ar fi nevoit să scoată din buzunar aproximativ 40,000 de lire sterline. Dacă Prințul Harry dorește să apeleze la un transplant, acesta ar trebui să utilizeze mai multe medicamente, asta înainte ca medicul estetician să-i insereze aproximativ 2,000 de fire de păr.

Vezi și mesajul fraților regali pentru Prințesa Diana: William și Harry, mesaj emoționant, în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 61 de ani VIDEO

De ce chelesc bărbații?

În general, bărbații chelesc din cauza unei afecțiuni ereditare care este cunoscută și drept „alopecie androgenică” sau „chelia de tip masculin”. Procesul de pierdere a podoabei capilare începe de la tâmple și se extinde treptat. Alopecia androgenică poate să apară încă din adolescență și, cu înaintarea în vârstă, riscul este în creștere. 

Peste 50% dintre bărbații cu vârste de peste 50 de ani au un anumit grad de chelie. De altfel, majoritatea bărbaților se declară nemulțumiți de situația lor și ar face orice pentru o schimbare.

Unii apelează la transplanturi costisitoare, peruci sau chiar învață să trăiască cu chelia lor. În unele cazuri, chiar și cele mai mici semne de chelie îi împing pe bărbați să se tundă în tot capul, chiar dacă chelia este prezentă doar la tâmple. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net