Lenjeria intimă a prințului Harry, scoasă la vânzare. O dansatoare la bară o primise de la duce!

Ultima actualizare:

Înainte de a se căsători cu Meghan Markle și a se retrage din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii, prințul Harry nu a fost străin controverselor și petrecerilor zgomotoase, stropite cu prea mult alcool. Trecutul îl ajunge din urmă pe ducele de Sussex, iar o fostă dansatoare la bară face dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. 

Prințul Harry iubea petrecerile pe vremuri
Prințul Harry iubea petrecerile pe vremuri

În urmă cu aproximativ zece ani, o escapadă în Las Vegas a prințului Harry a ținut prima pagină a tabloidelor din Marea Britanie.

Mezinul prințului Charles a consumat cantități impresionante de alcool, a dansat pe mese, s-a fotografiat în ipostaze tandre cu domnișoarele prezente la eveniment iar, totul a culminat cu prințul Harry renunțând la boxerii negri pe care îi purta. El i-ar fi oferit lui Carrie Reichert.

Citește și: Casa Regală a Marii Britanii, umbrită de controverse 

Lenjeria intimă a lui Harry, scoasă la vânzare

Fosta dansatoare dorește să scoată articolul la vânzare pentru suma de 800.000 de lire sterline pentru că nu vrea să își mai aducă aminte de Harry, care între timp ar fi devenit monoton și teribil de plictisitor, conform propriilor declarații. 

„Harry a devenit atât de plictisitor, este păcat. Când petrecea în Vegas, toată lumea îl iubea și admira că era mereu pus pe șotii. Boxerii sunt o amintire a vremurilor în care Harry era un prinț amuzant. Este păcat că în prezent îl vedem doar cu o atitudine foarte serioasă. Chiar dacă este căsătorit și are doi copii, tot ar trebui să se relaxeze din când în când", a declarat Carrie Reichert, potrivit The Mirror. 

Vezi și: Prințul Harry, ieșire violentă în timpul unei petreceri 

Prințul Harry a purtat o banderolă de nazist și a scandalizat întreaga opinie publică 

Prințul Harry s-a aflat în centrul unui scandal de proporții și în anul 2005. El a reușit să șocheze atunci o lume întreagă, după un weekend pe care l-a petrecut în Las Vegas și a petrecut un pic mai mult decât ar fi trebuit.

El a apărut la petrecerea aniversară a unui prieten purtând uniforma unui soldat nazist și o banderolă care avea semnul svasticii. Prințul Harry și-a cerut scuze în mod oficial pentru derapajul avut, însă opinia publică l-a iertat cu greu pentru gafa comisă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 01 octombrie acoperamantul maicii domnului icoana de mihai coman jpeg
calendar ortodox 2022 octombrie sf dimitrie cel nou png
pestera Limanu jpeg
focsani recensamant
WhatsApp aplicatie smartphone notificare FOTO Shutterstock jpg
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
3 monica pop jpg jpeg
image
actualitate.net