Prințul Harry, „ieșire violentă” la o petrecere, în preajma lui Meghan Markle. Apropiații, în stare de șoc

Prințul Harry, descris ca fiind „aprins”, ar fi avut o „ieșire violentă” în timpul unei petreceri care a durat trei zile. Totul s-ar fi petrecut în preajma lui Meghan Markle, iar vechii prieteni au ducelui de Sussex au rămas șocați de reacția sa furibundă.

Prințul Harry ar fi văzut negru în fața ochilor, după ce a surprins un fotograf paparazzi, în timp ce se afla la nunta unui prieten apropiat, se arată într-o nouă carte. Evenimentul s-ar fi petrecut în luna martie a anului 2017, pe când cuplul a participat la cea mai importantă zi din viața lui Tom „Skippy” Inskip la hotelul Round Hill din Montego Bay, Jamaica.

La fel de interesant: Adevăratul motiv pentru care prietenii lui Harry nu o suportă pe Meghan Markle

Jurnalistul de investigații Tom Bower, autorul cărții „Răzbunare: Meghan, Harry și războiul dintre Windsori”, a vorbit despre ieșirea prințului în volumul care urmează să fie publicat. La momentul respectiv, Meghan Markle era doar iubita ducelui de Sussex, relația lor fiind anunțată cu doar câteva luni înainte.

Prințul Harry așa cum nu ți-l imaginai! Ce a făcut?

Prin urmare, nunta la care Harry și Meghan Markle au participat este printre primele, dacă nu chiar primul eveniment important la care au participat împreună, în calitate de cuplu, chiar dacă a fost unul privat.

Ți-am pregătit și: Cum a luat naștere primul scandal dintre Regină și Meghan Markle! Ce a refuzat vehement Ducesa!

„Din moment ce acesta a fost primul eveniment important la care Meghan și Harry ai apărut împreună, era clar că va exista interes din partea presei. Ascuns în cea mai izolată vilă din resort, Harry a văzut un fotograf în tufișuri. S-a aprins. Prietenii lui Harry au fost surprinși de ieșirea lui violentă, având în vedere frecvența incidentelor similare care avuseseră loc anterior în viața lui”, scrie autorul, potrivit The Times.

Tom Bower a adăugat și faptul că „suspiciunea” pe care apropiații prințului Harry începuseră să o aibă la adresa lui Meghan Markle „s-a dezvoltat” în urma incidentului. Autorul, care a lansat și o biografie a Prințului Charles în 2018, a povestit că întâlnirea tuturor cu Meghan Markle a fost una așteptată de toată lumea din anturajul ducelui de Sussex, pentru că reprezenta ocazia perfectă de a o cunoaște pe femeia de care s-a arătat cu adevărat îndrăgostit, dar evenimentul a fost umbrit de reacția lui.

Schimbări majore în familia ducilor: Meghan Markle l-a făcut pe Harry „casnic”! Ea se implică în politică, iar Ducele stă acasă cu copiii

Nici Meghan Markle nu s-ar fi lăsat mai prejos, căci „s-a chinuit” în ceea ce privește mâncarea și chiar ar fi refuzat să îi cunoască pe unii dintre prietenii lui Harry, entuziasmați să o cunoască într-un final.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net