Problemele din ce în ce mai mari în familia regală? Prințul Harry și Meghan n-au de gând să o viziteze pe regina Elisabeta

La fel ca în fiecare an, regina Elisabeta a II-a a călătorit de la Windsor la reședința ei din Scoția, de la Balmoral, pentru a petrece perioada verii. Potrivit celor mai recente informații, Prințul Harry și Meghan Markle nu au de gând să o viziteze pe bunica ducelui de Sussex, deși li s-a făcut o promisiune importantă!

Prințul Harry și Meghan Markle nu o vor vizita pe regina Marii Britanii la reședința de vară de la Balmoral, Scoția, deși au fost invitață, relevă presa din Regatul Unit. Majestatea Sa le-a propus ducilor de Sussex să petreacă o perioadă la moșia ei, bineînțeles alături de cei doi copii, Archie și Lilibet, și chiar a cerut peronalului regal să înceapă să se pregătească.

Iată ce am mai pregătit pe subiect: Candidează Meghan Markle la președinția SUA? Cum l-a implicat și pe Harry în politică

Ba mai mult, Elisabeta a II-a le-ar fi promis celor doi că nu trebuie să petreacă timp cu alți membrii ai familiei regale, știind că relațiile cu Charles sau William, spre exemplu, nu sunt tocmai pe roze. Cuplul, care a mers ultima oară la Balmoral în anul 2018, nu plănuiește să viziteze ținuturile scoțiene, deși bunica prințului Harry era entuziasmată de cele câteva zile pe care le-ar fi putut petrece împreună.

Familia regală, la un pas de scandal? Decizia controversată a ducilor de Sussex

O persoană care lucrează la reședința din Balmoral a declarat: „Angajaților li s-a spus să se aștepte la lista completă a membrilor familiei regale, inclusiv Harry, Meghan și copiii lor. Se pregătesc pentru ducii de Sussex. Aș fi uimit dacă ar apărea”, se arată în The Sun.

Nu rata nici: Prințul Harry vrea să îl pună la punct pe William! Ce urmează să apară în cartea sa

Cuplul ar plănui să rămâne în Statele Unite până când prințul Harry își lansează autobiografia. Ducele și-a văzut bunica pentru ultima oară în timpul jubileului său de platină, unde nu ar fi petrecut mai mult de 15 minute. Regina a fost surprinsă în Scoția încă de săptămâna trecută, unde va petrece lunile august și septembrie. Sursele mai spun că i se vor alătura și William, Kate Middleton, dar și copiii lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Castelul a fost cumpărat pentru Regina Victoria de Prințul Albert în 1852 pentru 32.000 de lire sterline și de atunci a fost casa scoțiană a familiei regale. Elisabeta a II-a merge, de obicei, la moșie la mijlocul lunii iulie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net