Prințul Harry vrea să îl pună la punct pe William! Ce urmează să apară în cartea sa

Ultima actualizare:

Relația dintre cei doi frați, Prințul William și Prințul Harry, a fost catalogată de către experții regali, în ultima perioadă, drept una extrem de rece, plină de intrigi și tensiuni. Ducele de Sussex urmează să publice și o autobiografie, iar unele voci susțin că aceasta va „bubui” cu informații despre cearta dintre el și William și nu numai!

Urmează Prințul Harry să îl atace pe William în noua sa carte? Foto: Arhivă
Urmează Prințul Harry să îl atace pe William în noua sa carte? Foto: Arhivă

Potrivit comentatorului regal Angela Levin, Prințul Harry „dorește să se impună în fața lui William și să îl pună pe acesta la punct”.

Nu rata: Prințul Harry, „ieșire violentă” la o petrecere, în preajma lui Meghan Markle. Apropiații, în stare de șoc

Prințul Harry îl atacă pe William în noua sa carte?

Mai mult decât atât, există temeri potrivit cărora autobiografia Ducelui de Sussex ar putea cauza o adevărată prăpastie între el și restul familiei regale, mai abitir decât scandalurile care i-au distanțat până acum.

Angela Levin a declarat că Prințul Harry este atât de „înverșunat” împotriva familiei sale, încât nu se va abține din a dezvălui informații care ar putea genera un nou scandal.

Cred că vrea cu adevărat să-și arate puterea asupra lui William, deoarece s-a săturat ca el să fie „de rezervă”, iar William să fie moștenitorul. Cred că are mult venin în sânge acum cu privire la familia lui și la trecutul lor. Și mai cred că nu îl deranjează dacă rănește oameni, pentru că simte că și el a fost rănit de către ei.”, a declarat comentatorul regal, potrivit The Sun.

Motivul divergențelor dintre Prințul Harry și Prințul William

Pe de altă parte, alte voci îi dau dreptate lui Harry, motivând că Prințul William poate avea, uneori, o atitudine superioară la adresa fratelui lui mai mic, dorind să îl „controleze.” O sursă apropiată familiei regale britanice a dezvăluit de curând că acesta ar fi fost, de fapt, motivul care a stat la baza tuturor divergențelor dintre cei doi Duci.

Mai multe informații: Prințul William, obsedat de «control»? Cum încearcă Kate să îl împace cu Harry

Harry, având o latură mai rebelă, nu a acceptat să fie pus la punct și „controlat” de către William, așadar acum dorește să întoarcă foaia, cel puțin asta este explicația apropiaților lor. În mod oficial, cei doi frați nu au adresat problemele dintre ei, adoptând în continuare o atitudine cordială. 

Mulți o blamează pe Meghan Markle, care l-ar fi influențat pe Prințul Harry în toate demersurile de a se îndepărta de familia lui, în timp ce Kate Middleton ar încerca din răsputeri să salveze relația celor doi frați.

Vezi mai mult: Regina nu va fi încântată! Autobiografia prințului Harry, gata de lansare!

Când apare cartea Prințului Harry

Cert este că autobiografia lui Harry are puterea de a face „lumină” în toată această situație, iar data de publicare se apropie cu pași repezi, în această toamnă. Admiratorii lor se tem însă că memoriile Ducelui de Sussex nu vor face decât să pună și mai mult gaz pe foc. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net