Regina Elisabeta a II-a avea simțul umorului! A apărut în două spoturi publicitare

Atunci când ne gândim la regina Elisabeta a II-a cu siguranță avem în minte chipul ei serios și ținutele impecabile. Cu o atitudine serioasă și având mereu replicile potrivite, regina Elisabeta a II-a a devenit cel mai mare simbol al monarhiei britanice și a reușit să câștige inimile britanicilor. Cu toate acestea, suverana a știut și cum să se relaxeze și când să afișeze publicului o altă latură a sa: una caldă și plină de umor. 

Regina Elisabeta a II-a avea simțul umorului Sursă foto: Gettyimages
Regina Elisabeta a II-a avea simțul umorului Sursă foto: Gettyimages

Regina Elisabeta a II-a a oferit publicului un moment complet neașteptat la începutul lunii iunie, cea care a marcat și 70 de ani de la urcarea pe tron a suveranei. Elisabeta a II-a a apărut într-un spot publicitar alături de ursulețul Paddington, un personaj de poveste extrem de îndrăgit de către britanici!

Citește și: Imagini emoționante de la Buckingham. Mii de oameni s-au adunat în fața palatului 

Regina Elisabeta, discuție comică cu ursulețul Paddington

În clip, ursulețul Paddington se află la masă cu suverana, bând un ceai și vorbind precum doi amici vechi. Nu este de mirare că britanicii s-au amuzat copios și că decizia reginei de a apărea în clip le-a adus zâmbetul pe buze! 

Prințul Harry a părăsit Casa Regală a Marii Britanii în anul 2020, provocând o durere imensă bunicii sale. Cu patru ani înainte de separarea neașteptată, regina a jucat într-un spot de promovare a jocurilor Invictus alături de nepotul său, spre deliciul internauților! Puteți vedea clipul video mai jos! 

Vezi și: Unde s-a ascuns regina Elisabeta a II-a când a fost vizitată de Ceaușeșcu

Așadar, regina Elisabeta a II-a a avut curajul să se arăte supușilor săi din mai multe perspective și întotdeauna a mizat pe sinceritate și transparență pentru a ajunge la inimile britanicilor.

Gesturile sale nu au rămas neapreciate. Dovada faptului că britanicii au respectat-o nespus reprezentată tocmai de numărul impresionant de oameni care s-au adunat în fața Palatului Buckingham după ce moartea reginei a fost anunțată oficial.

Ar putea să te intereseze și: Detalii neștiute despre regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie 2022, la reședința din Balmoral, Scoția. Membrii familiei i-au fost alături în ultimele clipe de viață, iar prințul Charles este cel care a preluat puterea. El va fi cunoscut de acum înainte sub titlul de regele Charles al treilea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net