Imagini emoționante de la Buckingham! Mii de oameni s-au adunat în fața palatului

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Imagini emoționante vin de la Londra. Mii de oameni s-au adunat în fața Palatului Buckingham la scurt timp după ce a fost făcut anunțul oficial privind decesul celui mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie, la Balmoral, Scoția, înconjurată de familie. 

Mii de britanici s-au adunat în fața Palatului Buckingham Sursă foto: Profimedia
Mii de britanici s-au adunat în fața Palatului Buckingham Sursă foto: Profimedia

Regina Elisabeta a II-a s-a stins la reședinția de vacanță din Balmoral, după câteva ore din momentul în care Casa Regală anunța că suverana era supravegheată de un grup de medici îngrijorați din cauza stării precare de sănătate a Elisabetei a II-a. Membrii familiei s-au grăbit pentru a-i fi alături în clipele de viață.

Citește și: Meghan Markle a refuzat să fie alături de Harry, în ultimele clipe de viață ale reginei Elisabeta 

Chiar și prințul Harry și-a amânat planunrile și a zburat de  urgență în Scoția. Din păcate, conform Dailymail, ducele de Sussex, a ajuns mult prea târziu, aproximativ două ore după decesul bunicii sale iubite. 

Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu 13 președinți americani și controversatul Winston Churchill

Regina Elisabeta a II-a a domnit timp de 70 de ani. În tot acest timp, s-a întâlnit cu 13 președinți americani și a avut ocazia de a purta discuții cu cel mai cunoscut premier al țării: nimeni altul decât controversatul Winston Churchill. Britanicii au fost șocați și îndurerați de moartea liderului lor, așadar s-au adunat în număr mare în fața Palatului Buckingham.

Vezi și: Unde va fi înmormântată regina Elisabeta? Cum vor decurge funeraliile

Mii de oameni au sosit în fața palatului. Mulți dintre ei au lăcrimat în timp ce au murmurat «Trăiască regele». Conform Dailymail, britanicii sunt de părere că odată cu moartea Elisabetei s-a încheiat un capitol important al istoriei. Locuitorii au depus coroane de flori , mesaje de condoleanțe și au aprins lumânări în fața Palatului Buckingham. 

Ar putea să te intereseze și: Ce avere avea regina Elisabeta a II-a

Trupul neînsuflețit al suveranei urmează să fie depus la Catedrala Edinburgh, pentru ca supușii scoțieni ai Elisabetei a II-a să-și poată lua adio de la cea care a condus Marea Britanie timp de 70 de ani și a contribuit la scrierea filelor de istorie. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Erik cel Sfânt și cruciada din Finlanda jpeg
tichete de masa jpg
index png
casa gheata avion carla george profimedia (1) jpg
vreme  jpg
jake marshall jpg
nota de plata turcia jpg
image
actualitate.net