Meghan Markle a refuzat să fie alături de Harry, în ultimele clipe de viață ale Reginei Elisabeta a II-a

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

A murit regina Elisabeta a II-a. Maiestatea Sa s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Întreaga familie s-a grăbit să fie la căpătâiul ei în ultimele clipe, inclusiv Ducele de Sussex, prințul Harry. Totuși, Meghan Markle a refuzat să-l urmeze pe soțul ei. 

meghan markle 3 jpg

Meghan Markle a decis să nu-l însoțească pe prințul Harry, care a plecat în grabă spre Balmoral, pentru a fi alături de Regina Elisabeta a II-a, în ultimele ei clipe de viață. Potrivit presei internaționale, Meghan Markle și Harry ar fi plecat împreună spre Londra, însă ducele de Sussex a călătorit singur până la domeniul Balmoral, unde Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. 

Regina Elisabeta a II-a murit. Ducele de Sussex, Harry, a vegheat-o până în ultima clipă

Odată ajuns în Scoția, Harry s-a alăturat prințului Charles și Camillei la reședința reginei Elisabeta a II-a. 

Ducii de Sussex urmau să participe în această seară la ceremonia de decernare a premiilor WellChild la Londra. Planurile lor au fost date peste cap, în momentul în care starea de sănătatea a Reginei Elisabeta a II-a a început să se deterioreze. Meghan a decis că va rămâne în Londra și nu l-a însoțit pe prințul Harry. 

Regina Elisabeta a II-a a murit. Trăiască Regele!

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, la reședința Balmoral, din Scoția. În ultimele momente de viață, mai mulți lideri de stat și-au exprimat sprijinul față de întreaga familie regală, printre aceștia se află președintele SUA, Joe Biden, și premierul Canadei, Justin Trudeau.

Prințul Charles de Wales urmează să fie încoronat noul Rege al Marii Britanii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Roata panoramica foto primaria constanta
bani jpeg
Cavoul Iuliei Hasdeu jpg
Regele Charles și Prințul William (2) jpg
Apple iPhone FOTO Shutterstock jpg
image png
image png
Injectie