Pretenții demne de o regină! Cerințele bizare ale suveranei Elisabeta a II-a

Ultima actualizare:

Fiecare dintre noi are obiceiurile sale mai mult sau mai puțin obișnuite, iar regina Elisabeta a II-a nu face excepție!

Regina Elisabeta a II-a respectă cu strictețe mai multe reguli bizare
Regina Elisabeta a II-a respectă cu strictețe mai multe reguli bizare

Suverana Marii Britanii respectă cu strictețe o serie de reguli pe care mulți dintre noi ar putea să o considere inedită. Iată o parte dintre obiceiurile logevivei conducătoare!

Regina Elisabeta a II-a nu călătorește niciodată fără să aibă asupra sa rezerve de sânge

Printre oamenii care au însoțit-o în călătoriile ei s-a numărat întotdeauna medicul Reginei. Medicul este responsabil pentru cunoașterea localizării tuturor spitalelor din apropierea orașelor vizitate. De asemenea, trebuie să poarte o geantă medicală considerabilă care să conțină un defibrilator mobil și materiale medicale de urgență.

Citește și: Nouă privilegii pe care le are regina Elisabeta a II-a 

În plus, medicul are și un pungă cu sângele reginei Elisabeta a II-a, care poate fi folosit pentru transfuzii dacă este neapărată nevoie.

Regina Elisabeta a II-a detestă bărbații cu barbă 

Deși multe femei se dau în vânt după bărbații care au barbă și o podoabă facială bogată, acesta nu este și cazul reginei Elisabeta a II-a. Suverana detestă profund barba și le-a interzis subalternilor săi să o poarte. Doar prințului Harry i-a acceptat capriciul de a păstra podoaba facială, deși și pe acesta a încercat să îl convingă să renunțe la ea. 

Vezi și: Ciudatul obicei al reginei Elisabeta a II-a în bucătărie 

Regina acordă atenție specială pantofilor 

Regina Elisabeta a II-a a devenit, de-a lungul timpului, un simbol al eleganței. Aparițiile publice ale suveranei sunt întotdeauna atent calculate, iar vestimentația pe care o poartă este fără de cusur. Are o colecție impresionantă de pălării și bijuterii pe măsură. Atunci când vine vorba despre confort, suverana nu se dă în lături de la nimic, ba chiar are o pretenție pe care mulți dintre noi am putea să o considerăm bizară. 

Conform publicațiilor britanice, regina Elisabeta a II-a are o angajată care se ocupă exclusiv de purtarea noilor perechi de pantofi ale Elisbetei pentru a se asigura că acestea sunt suficient de confortabile pentru a fi apoi încălțate de către regină! 

Cât chin pentru o simplă banană! 

Regina Elisabeta a II-a este obișnuită să respecte o multitudine de reguli și ține foarte mult la etichetă, chiar și atunci când nu sunt ațintite priviri critice asupra sa! Fostul bucătar regal a dezvăluit că suverana are o modalitate complicată de a mânca bananele. 

Bucătarul explică în cartea „Eating Royally” că metoda preferată a reginei de a mânca o banană presupune utilizarea unei furculițe și a unui cuțit. Astfel, suverana taie mai întâi capetele fructului, feliază coaja pe lungime pentru a-i permite o îndepărtare mai uşoară, apoi toacă banana și o consumă cu furculița!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net