Cine a înlocuit-o pe regină la deschiderea Jocurilor Commonwealthului? Elisabeta a II-a are mari probleme de sănătate

Mai mulți membri seniori ai Casei Regale britanice au apărut la deschiderea Jocurilor Commonwealthului de la Birmingham, în locul reginei Elisabeta a II-a. Ea a renunțat și la aceasta apariție, după ce a ratat șirul recent de evenimente din cauza problemelor persistente de mobilitate.

Regina Elisabeta jubileu jpg

Jocurile Commonwealth au început cu un omagiu puternic adus celor 70 de ani de „pasiune și angajament” ai Reginei față de națiunile participante, iar fiul ei, Prințul Charles, a deschis ceremonia în locul ei, deoarece monarhul rămâne la Balmoral, Scoția, în vacanța de vară.

Ți-am mai pregătit și: Problemele din ce în ce mai mari în familia regală? Prințul Harry și Meghan n-au de gând să o viziteze pe regina Elisabeta

 Prințul Charles și Camilla au apărut la începutul oficial al jocurilor din 2022, unde membrii familiei regale au reprezentat-o ​​pe Majestatea Sa, care este patrona Federației Jocurilor Commonwealth și șeful Commonwealth-ului.

Prințul Charles participă alături de Camilla

Cei mai importanți membri ai familiei regale au intrat în celebra arenă Alexander în frunte cu prințul Charles, care se afla la volanul Aston Martin-ului său preferat. A fost urmat de alte 72 de mașini roșii, albe sau albastre, la volanul cărora se aflau persoane care au legături cu industria auto din Birmingham. Sir Lenny Henry a prezentat lumii „Marea Națiune a lui Dudley” în timp ce a dat startul paradei sportivilor din 2022.

Nu rata nici: Cadoul inedit pe care regina Elisabeta a II-a i l-a făcut strănepotului George. Viitorul rege a împlinit 9 ani

Purtând un costum roșu și pantofi sport, actorul de comedie a spus: „Sunt epuizat. M-am antrenat pentru asta toată săptămâna. V-ați distrat bine până acum? Ce ceremonie de deschidere, am pus tipul greșit de ciuperci pe pâine prăjită în această dimineață. Apropo, sunteți cu toții fantastici. Toate fețele voastre zâmbitoare: negre, maro, roz, albe, arse de soare săptămâna trecută (râde)”.

Regina Elisabeta a II-a (96 de ani) se află la reședința din Scoția și ar fi fost nevoită să călătorească la Birmingham pentru a participa la jocuri- o situație considerabil prea obositoare pentru starea în care ea se află în prezent. Decizia de a lipsi de la ediția de anul acesta va reprezenta o lovitură personală pentru monarhul care mereu s-a preocupat de Jocurile Commonwealth, evenimentul având o importanță deosebită pentru ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net