Motivul pentru care regina Elisabeta II-a are aceeași coafură de șapte decenii

Ultima actualizare:

Multe dintre femei își schimbă lookul de mai multe ori pe parcursul vieții, în funcție de etapa în care se află. Acest lucru nu este valabil, însă, și pentru cele care fac parte din Casa Regală a Marii Britanii. Iată motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a și Camilla Bowles au aceeași coafură de ani de zile! 

Regina Elisabeta a II-a are aceeași coafură de peste 7 decenii
Regina Elisabeta a II-a are aceeași coafură de peste 7 decenii

Atunci când ne gândim la regina Elisabeta a II-a ne este greu să ne-o imaginăm altfel decât cu părul tuns scurt, cu câteva bucle lejere, probabil naturale.

Citește și: Camilla Bowles, interviu de excepție! Care este secretul mariajului cu Charles 

Regina Elisabeta a II-a se află pe tronul Marii Britanii de 70 de ani și niciodată nu am văzut-o cu altă coafură. Aceeași situație se aplică și în cazul Camillei Bowles, soția prințului Charles. Camilla poartă aceeași coafură de mai bine de patru decenii și nici nu și-o va schimba vreodată?

Motivul este unul mai serios decât pare la prima vedere! Am putea să ne gândim că, poate, cele două nu sunt mari amatoare ale schimbărilor de look, însă nu este adevărat. Chiar dacă și-ar dori să experimenteze cu vopseaua și lungimea părului, eticheta regală nu încurajează acest lucru. 

Ups!: Încurcături amoroase! Camilla Parker-Bowles a fost înșelată de primul soț chiar cu sora prințului Charles

Faptul că au întotdeauna aceeași coafură înseamnă că nu oferă motiv în plus de discuție și sunt ușor de identificat în public, conform Dailymail.co.uk.

Camilla Bowles a muncit din greu pentru a intra în grațiile britanicilor 

În cazul Camillei am putea înțelege cu ușurință de ce nu mai dorește să fie subiect de dezbatere în rândul britanicilor. Încă de când l-a cunoscut pe prințul Charles și a început relația cu el, Camilla a fost judecată aspru de populație și etichetată cu tot felul de cuvinte dureroase.

Ar putea să te intereseze și: De ce membrii Casei Regale nu au suportat-o niciodată pe Camilla Bowles 

Soția prințului Charles a muncit din greu pentru a câștiga aprecierea publicului și a fost nelipisită de la îndatoririle regale. În semn de recunoștință pentru munca depusă, chiar și regina Elisabeta a II-a a acceptat ca ea să fie numită regină consoartă atunci când prințul Charles va prelua tronul Marii Britanii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net