Camilla Bowles, interviu de excepție! Care este secretul căsătoriei cu Charles

Camilla Bowles, ducesă de Cornwall și soția prințului Charles, a oferit un interviu de colecție publicației Vogue. Camilla a vorbit despre activitățile din timpul liber, sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească, dar și despre secretul unui mariaj fericit. 

Prințul Charles și Camilla Bowles sunt căsătoriți din anul 2005 Sursă foto: Profimedia
Prințul Charles și Camilla Bowles sunt căsătoriți din anul 2005 Sursă foto: Profimedia

Camila Bowles și prințul Charles sunt căsătoriți din anul 2015, însă relația lor a fost întotdeauna suspusă dezbaterilor publice și a stârnit controverse. Motivul? Camilla Bowles s-a aflat întotdeauna în inima și gândurile prințului Charles, chiar și atunci când acesta era căsătorit cu regretata prințesa Diana.

Citește și: Camilla Bowles a fost o devoratoare de bărbați în tinerețe

Britanicii nu au plăcut-o, însă cu timpul, au învățat să o accepte. Nici în ziua de astăzi ea nu se bucură de același grad de apreciere pe care îl au ducii de Cambridge, prințul William și Kate Middleton. 

Camilla Bowles a dezvăluit care este secretul căsătoriei cu prințul Charles

În cel mai recent interviu acordat publicației Vogue, Camilla Bowles a vorbit despre viața ca membru al Casei Regale a Marii Britanii și a oferit o serie de detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Camila a mărturisit că nu este ușor să fii soția celui care într-o zi va conduce Marea Britanie, însă subliniază că, indiferent cât de încărcate le-ar fi agendele de lucru, ea și Charles „găsesc mereu timpul necesar pentru a sta de vorbă la o ceașcă de ceai".

„Cel mai frumos lucru pe care îl facem atunci când suntem împreună este ca fiecare dintre noi să-și citească cărțile preferate în colțuri diferite ale aceleiași camere", menționează Camilla, conform Daily Mail. 

Vezi și: Încurcături amoroase! Camilla Bowles a fost înșelată de primul soț

Relația prințului Charles cu Camilla Bowles nu a fost privită cu ochi buni de britanici

Camilla Bowles și prințul Charles s-au căsătorit în anul 2015, însă relația lor a început cu multă vreme înainte. Dragostea dintre prințul moștenitor și Camilla a trecut trestul timpului și a învins orice împotrivire, chiar și pe cea venită din partea reginei Elisabeta a II-a.

Diana nu s-a putut bucura niciodată de mariajul avut cu Charles şi, încă de la început a avut o presimţire sumbră că uniunea cu acesta nu avea să îi aducă linişte, ci doar tristeţe, căci inima soţului său aparţinea în întregime unei alte femei: Camilla Bowles. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net