Prințul Harry, „mort de îngrijorare”! Riscă să înceapă un nou război cu regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry urmează să își publice autobiografia, după ce manuscrisul a fost întors de pe masa editorilor în repetate rânduri. Dacă ar trebui să fie entuziasmat pentru că-și lansează propria carte, lucru pe care îl plănuiește de foarte mult timp, ducele de Sussex este „mort de îngrijorare” de teamă că ar putea să pornească „un nou război cu membrii familiei regale”.

regina elisabeta jpg

Potrivit unei surse din apropierea fostului membru al familiei regale, prințul Harry este „mort de îngrijorare” ca nu cumva autobiografia sa „să ducă la un nou război cu membrii familiei regale”, atunci când va fi lansată și va ajunge în posesia rudelor sale. Mai mult, se pare că volumul va cuprinde o serie de informații bombă, iar soția sa, Meghan Markle, este cea care l-a împins să spună adevărul gol-goluț.

Vezi și: Problemele din ce în ce mai mari în familia regală? Prințul Harry și Meghan n-au de gând să o viziteze pe regina Elisabeta

Se știe că Meghan nu are o relație prea bună cu străbunica prințului, regina Elisabeta a II-a , situație despre care puteți afla mai multe detalii AICI. Nici prietenii lui nu o au la inimă, însă sursele susțin că merge prea departe, în încercarea disperată de a-l determina pe Harry să scoată la iveală amănunte neștiute din sânul familiei.

Să fie Meghan Markle motivul pentru care prințul Harry tot amână publicarea autobiografiei sale?

Pe lângă faptul că soția ducelui de Sussex insistă ca el sa nu ascundă nimic din cele ce s-au întâmplat cel puțin de când se cunosc ei, prințul Harry este atât de stresat de noul scandal care ar putea izbucni, încât a retras manuscrisul de la editură, pentru a-l revizui, în repetate rânduri.

Iată ce ți-am mai pregătit: Prințul Harry, „ieșire violentă” la o petrecere, în preajma lui Meghan Markle. Apropiații, în stare de șoc

„Meghan îl îndeamnă să spună adevărul și să nu ascundă ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, în timp ce el se chinuie cu episoadele pe care ar trebui să le includă. Fiecare pasaj este revizuit din nou și din nou. Harry își tot amintește lucruri noi pe care vrea să le includă și apoi intră brusc în panică, încercând să atenueze anumite anecdote”, au transmis sursele, pentru publicația Heat.

Harry a încercat din răsputeri să țină departe de presă informațiile din carte, singura persoane care știe fiind Regina Elisabeta a II-a, căreia i-a spus încă de vara trecută că are de gând să lanseze o carte. Într-un discurs de promovare, ducele a declarat: „Scriu cartea nu în calitate de prinț, cum am fost născut, ci ca bărbatul în care m-am transformat”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net