Ciudatul obicei al Reginei Elisabeta a II-a în bucătărie. Toți au rămas uimiți

Ultima actualizare:

Regina este cea mai importantă persoană din cadrul Casei Regale a Marii Britanii, dar se dovedește că viața ei în spatele ușilor închise este mult mai modestă decât ați putea crede! 

Regina Elisabeta a II-a nu se sustrage de la treburile în gospodărie Sursă foto: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a nu se sustrage de la treburile în gospodărie Sursă foto: Profimedia

Este greu de imaginat cum arată o zi obișnuită pentru regina Elisabeta a II-a. Deși ați putea presupune că toate se învârt în jurul șampaniei și a tiarelor luxoase, se pare că în spatele ușilor închise, viața suveranei este precum cea a fiecăruia dintre noi.

Să ne așezăm și să ne uităm la televizor, să ne bucurăm ocazional de mâncarea de tip fast-food și să facem treburile casnice sunt lucruri pe care le avem în comun cu diverși membri ai familiei regale și se pare că regina însăși nu este diferită.

Citește și: Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a deteriorează

Deși este puțin probabil ca regina să se uite la Netflix în timp ce comandă Uber Eats la Palatul Buckingham, publicațiile britanice susțin că Majestății Sale îi place să se implice activ în treburile gospodărești și se ocupă personal de spălatul lenjeriei sau a vaselor în care mănâncă. 

Expertul și autorul regal Harry Mount a dezvăluit cum un fost curtean regal i-a dezvăluit că a văzut-o pe regina purtând mănuși de bucătărie de culoare galbenă, gata să participe la spălatul vaselor, după ce tocmai luase masa. Evenimentul a avut loc de fapt la mult iubita Wood Cottage a Reginei și Prințului Filip, pe Sandringham Estate, care apoi a fost numită „acasă” de regretatul duce de Edinburgh.

Se spune că vila cu cinci dormitoare de pe coasta Norfolk este „modesta după standardele regale” și a fost deținută de regină de-a lungul celor 70 de ani petrecuți pe tron. 

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a, prima apariție publică după cinci luni de absență

Wood Cottage a servit în mare parte drept casă de vacanță pentru familie, până când Prințul Philip s-a pensionat și s-a mutat acolo în anul 2017. A locuit la Wood Cottage până la începutul pandemiei, când s-a întors la Castelul Windsor. Din păcate, câteva luni mai târziu, în aprilie 2019 a decedat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net