Ce poză ține regele Charles în birou, la vedere? Toți au fost luați prin surprindere

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii duce mai departe o tradiție respectată de mama sa, regretata regină Elisabeta a II-a. Este vorba despre întrevederea privată a suveranului cu premierul țării, o dată pe săptămână.

Regele Charles și prim-ministra Lizz Truss, prima întrevedere privată oficială

Astfel, Charles, din noua postură de rege al Marii Britanii, a avut prima întrevedere privată oficială cu premierul în funcție, Lizz Truss, la reședința acestuia. Cu această ocazie, pentru a marca momentul istoric, a fost permisă prezența camerelor foto și video în încăpere.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, absenți de la încoronarea lui Charles?: «Pot fi răsturnări de situație»

Pe fundal și fără intenție, jurnaliștii au surprins faptul că Charles a amplasat o fotografie la vedere, semn că momentul surprins în poză are o importanță aparte pentru el. Este vorba despre o fotografie de la nunta fiului mai mic, prințul Harry cu Meghan Markle!

Informația este surprinzătoare, dacă ținem cont de faptul că între Harry și Casa Regală a Marii Britanii există animozități, de ani buni, mezinul regelui preferând să se mute în SUA, de unde revine doar dacă există situații care impun prezența sa.

Pe aceeași măsuță din biroul regelui mai există o fotografie în care este înfățișată regina Elisabeta a II-a, alături de Charles, William și prințul George, surprinsă în decembrie 2019, conform Daily Mail.

Vezi și: Ziua în care Charles al III-lea va fi încoronat rege al Marii Britanii, anunțată oficial

În ciuda nenumăratelor scenarii în care se discută despre o ruptură totală a relațiilor dintre cuplul Harry și Meghan cu ceilalți membri ai Casei Regale, lucrurile nu par să stea chiar așa.

Harry a fost prezent, chiar alături de soția sa, în toate etapele procesiunilor funerare organizate după decesul reginei Elisabeta a II-a. Mai mult, i s-a permis chiar să îmbrace uniforma militară.

Familia Regală a Marii Britanii își consolidează statutul prin activitatea desfășurată în slujba poporului englez. Ieșirile lor sunt analizate atent, iar un tablou foarte important e reprezentat de salutul întregii familii din balconul palatului Buckingham.

Nu rata nici: Primul ,,decret" al Regelui Charles al III-lea, exilarea Prințului Harry

Dacă regina Elisabeta a II-a era pilonul familiei, acum în balcon s-ar putea afișa un număr redus de persoane, mai ales că se apropie încoronarea lui Charles. Probabil că o reconciliere între membrii familiei este mai mult decât necesară, pentru ca imaginea instituției, în sine, să fie una solidă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net