Harry și Meghan Markle, considerați «vedete de categoria B» la Hollywood: «Casa lor pare o cabană umilă»

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle locuiesc în prezent în Statele Unite ale Americii în California, într-o zonă unde își au reședința mai multe vedete de la Hollywood, inclusiv Orlando Bloom și Katy Perry.

Harry și Meghan Markle, considerați «vedete de categoria B» la Hollywood (sursa FOTO Profimedia)
Harry și Meghan Markle, considerați «vedete de categoria B» la Hollywood (sursa FOTO Profimedia)

Biograful regal, Tina Brown, a ironizat informația potrivit căreia, cuplul regal ar fi vrut să se mute, susținând că cei doi nu și-ar putea permite o proprietate mai mare și, în comparație, cu celebritățile din SUA, ducii de Sussex sunt mai degrabă niște aristocrați de rând. 

Citește și: Meghan şi Harry schimbă macazul. Ducii de Sussex vor altă abordare pe Netflix

Scriitoarea Tina Brown i-a transmis un mesaj plin de ironie lui Meghan Markle, în care o sfătuiește să-l părăsească pe Prințul Harry pentru cineva mai bogat, precum Elon Musk, dacă își dorește o proprietate mai mare, cum au toate vedetele din Cetatea Filmului.

Brown a spus: „Nu este foarte plăcut pentru ducii de Sussex să fie celebrități de categorie B, care nu au nici pe departe îndeajuns de mulți bani, comparativ cu ei. Este cu totul altceva să fii în liga acelor oameni super bogați. În Montecito, unde locuiesc Harry și Meghan, casa lor de 14 milioane de dolari pare o cabană umilă în comparație cu ceea ce au ceilalți rezidenți din zonă

Nu rata nici: Harry și Meghan replică dură pentru regele Charles al III-lea. Ducii de Sussex au publicat noi fotografii

Prințul Harry, rebelul monarhiei regale britanice

Prințul Harry nu a fost întotdeauna «un băiat de casă», el fiind implicat în mai multe controverse de-a lungul timpului. De la petreceri în camere de hotel, la acțiuni controversate cum ar fi costumarea în ofițer nazist, actualul duce de Sussex poate fi considerat copilul rebel al monarhiei britanice. 

Află și: Prințul Harry a vorbit-o de rău pe regina consoartă, Camilla. Meghan Markle, la mijloc

„Tânărul prinț era o figură atrăgătoare, zbura cu un elicopter Apache și era foarte implicat în domeniul sănătății copiilor, cu organizații de caritate precum Well Child. Dar odinioară era și un băiat sălbatic. Când Harry era tânăr, era ușor să-l ierți și să îi uiți greșelile lui. Dar în ce moment un flăcău sălbatic devine un pierde-vară care nu acceptă trecerea timpului? Băiatul sălbatic a murit în ziua în care Harry a cunoscut-o pe Meghan Markle", se relatează într-o carte despre membrii Casei Regale, scrisă de Valentine Low.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
vin roma istock jpg
Întâlnirea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
topor shutterstock1 jpg
index jpg
femeie zambet buchet trandafiri roz (2) jpg
rosii tomate istock jpg
carnaval nisa epa efe jpg
Madalin Costin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net