Incredibil! Ducii de Sussex și-au angajat un bodyguard care este acuzat de violență domestică

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Meghan Markle și prințul Harry sunt, din nou, în centrul controverselor după ce în mediul online au apărut imagini în care ducii de Sussex se află alături de un fost polițist care a fost acuzat de agresiune împotriva soției sale. 

Meghan Markle și prințul Harry, gest controversat
Meghan Markle și prințul Harry, gest controversat

Un bodyguard fotografiat alături de Harry și Meghan este un fost ofițer de poliție condamnat pentru că și-a sugrumat soția, lăsând-o la „secunde distanță de moarte”, dezvăluie MailOnline. 

Pere Daobry, în vârstă de 51 de ani, a fost fotografiat escortându-i pe ducele și ducesa de Sussex într-un Range Rover, în timp ce părăseau cabana Frogmore și se îndreptau spre gara Euston din Londra. 

Citește și: Meghan Markle va avea un podcast destinat femeilor 

În ciuda rolului său important în protejarea cuplului regal, Daobry a fost condamnat de către Tribunalul de Magistrați din Colchester în septembrie 2016 pentru atacarea soției sale, Sarah Jay, un fost sergent de poliție din Essex, după ce aceasta a declarat că nu-l mai iubește.

Daobry a recunoscut că și-a agresat soția 

Culturistul a scăpat de închisoare doar pentru că a sunat la 999 și și-a mărturisit fapta. Soția acestuia s-a sinucis mai târziu, iar cu câteva zile înainte de fapta sa, l-a descris prietenilor apropiați ca fiind un om rău, complet desprins de realitate.

La procesul de la Tribunalul de Magistrați din Colchester fostul ofițer, care a lucrat pentru poliție timp de 12 ani, a dezvăluit că i-a spus operatorului de la 999: „Vreau să raportez un atac și eu sunt făptuitorul. Mi-am agresat soția". 

Vezi și: Meghan Markle, gest viral în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a 

Meghan Markle, o apărătoare înverșunată a drepturilor femeilor 

Meghan Markle luptă pentru egalitatea de gen încă înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry. Militantă pentru drepturile femeilor și pentru egalitatea de gen, Meghan a devenit, în 2014, ambasadoare a Organizației pentru Femei a Națiunilor Unite și a campaniei de egalitate de gen HeforShe. În 2016 a fost numită Global Ambassador pentru World Vison Canada.

La 12 ani, Meghan Markle povestea într-un documentar cum a reușit să-i convingă pe reprezentanții unei companii să modifice o reclamă la un detergent de vase. Puștoaica de atunci analizase reclama împreună cu colegii ei de clasă în cadrul unui proiect școlar și sesizase că este una care discriminează femeile, sugerând că rolul lor este la cratiță. 

De altfel, Meghan Markle a creat un podcast destinat femeilor, disponibil pe celebra paltformă Spotify. 

Ar putea să te intereseze și: Podcastul lui Meghan Markle, desființat de critici 

În acest mod vorbim despre femei: de la cuvintele cu care cresc fetițele noastre până la modul în care spațiul media reflectă toate acele lucruri înapoi la noi. Dar de unde vin aceste stereotipuri? Și cum tot apar și ajung să ne definească viețile?”, spune ducesa de Sussex în noul teaser al emisiunii sale.

Acesta este Archetypes - podcastul în care disecăm, explorăm și subminăm etichetele care încearcă să le tragă pe femei înapoi. Voi avea conversații cu femei care știu prea bine cum ne modelează gândirea aceste preconcepții. Și voi vorbi cu istoricii pentru a înțelege cum de s-a ajuns aici, în primul rând.”, este descrierea pe care Meghan Markle o face podcastului său. 

Sursă foto: Profimedia

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net