Podcastul lui Meghan Markle, desființat de critici: «E plin de banalități și clișee»

Meghan Markle a dezbătut în cadrul unui podcast problemele cu care s-a confruntat după ce a devenit soția prințului Harry. Podcastul a fost, ulterior, bombardat de păreri negative, mulți oameni considerând că este de-a dreptul absurd sau „doar un alt mod în care ducesa să poată vorbi despre ea”.

Meghan Markle, criticată de presa din Marea Britanie, după lansarea propriului podcast
Meghan Markle, criticată de presa din Marea Britanie, după lansarea propriului podcast

Ducesa de Sussex a postat primul episod din așteptatul său podcast, sub forma unei discuții cu prietena sa, jucătoarea de tenis Serena Williams. Podcastul a fost întâmpinat de păreri negative de la un număr mare de oameni.

Citește și: Meghan Markle nu mai tace! Un nou atac la adresa Casei Regale 

De exemplu, Celia Walden de la Telegraph consideră că a fost „un interviu cu o figură sporitvă, inspirațională doar pe foaie” și că Meghan de fapt „se intervieva singură” . De asemenea consideră că ducesa este genul de persoană care „înlocuiește toate anecdotele controversate cu altele care îi aparțin - doar că ale ei sunt mai lungi și mai controversate.”

Podcastul lui Meghan Markle, privit cu scepticism de publicațiile din Marea Britanie 

O altă reacție înțepătoare vine din partea lui Steerpike, cronicar pentru The Spectator, care spune „e greu de crezut că a fost nevoie de 28 de oameni, inclusiv 8 producători executivi, pentru a face episodul – plus Meghan.” De asemenea, a adăugat că entuziaștii tenisului care voiau să o audă pe Williams „s-ar putea să fie puțin dezamăgiți” pentru că „e de fapt vorba doar despre Meghan.”

James Marriot de la The Times a descris podcastul ca fiind „o paradă de banalități, absurdități și auto-laudă de mediocrități californiene, dar cu o coloană sonoră plăcută.” 

Vezi și: Piers Morgan o atacă dur pe Meghan Markle. Cum o descrie pe ducesa de Sussex

Pentru The Independent, Clémence Michallon subliniează cum podcastul a făcut să fie clar faptul că Meghan „a luat decizia corectă când a dat bir cu fugiții” din cadrul Casei Regală a Marii Britanii. 

Episodul a mai primit recenzii negative și de la Hilary Rose, de la The Times care l-a descris ca fiind „pură bombăneală narcisistă”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net