Meghan Markle, în doliu. Ducesa de Sussex a pierdut un prieten foarte apropiat

Meghan Markle (40 de ani) a găsit acum puterea să pună în cuvinte durerea pe care i-a provocat-o, la începutul anului, moartea unui prieten foarte apropiat.

Meghan Markle a pierdut un prieten foarte apropiat
Meghan Markle a pierdut un prieten foarte apropiat

Meghan Markle a publicat o scrisoare emoționantă pe site-ul Mayhew, o organizație caritabilă care se ocupă cu protecția animalelor și pe care Meghan a ales-o să o susțină în 2019 în calitate de patron regal. Ducesa de Sussex deplânge astfel moartea lui Oli Juste, un prieten drag, care a prezentat-o ​​organizației.

„Pe 15 ianuarie 2022, iubitul meu prieten Oli a murit tragic și foarte brusc”, a scris Meghan. „M-a lăsat pe mine și pe mulți alții cu inima frântă și cu gândul că moștenirea pe care o lasă prietenilor noștri blănoși este minunat de simplă: iubește-i.”

Meghan a explicat cum Oli i-a făcut cunoștință cu această organizație într-o perioadă în care căuta locuri potrivite pentru a face voluntariat, în urmă cu aproape patru ani.

„Știa că, dincolo de programele lor de adopție și salvare, de munca lor pe plan internațional, de a menține animalele în siguranță, și de munca lor pe plan local, de a găsi case abandonate pentru animale de companie, voi fi atrasă de dragostea lor profundă pentru comunitate, care a mers dincolo de animale și a ajuns la oamenii din jurul lor”, a mai scris Meghan.

Citește și: Printul Philip, dezamăgit de Meghan Markle. Ce confesiune a făcut unui apropiat, înainte de a muri

Oli a avut grijă de câinele lui Meghan Markle

Meghan și Oli aveau în comun dragostea lor pentru animale, iar Oli a i-a fost alături ducesei când aceasta a avut probleme cu propriul ei câine de companie.

„De fapt, Oli și logodnicul său Rob au fost cei care au ajutat la îngrijirea câinelui meu, Guy, când tocmai mă mutasem în Marea Britanie și acesta se recupera după un accident grav”, și-a amintit Meghan. „L-au iubit de parcă ar fi fost al lor.”

Citește și: Meghan Markle, dată în judecată de sora vitregă. «Vinde povești false tabloidelor»

Patronajul de trei ani al lui Meghan cu organizația Mayhew s-a încheiat la începutul acestui an. Cu toate acestea, ea a subliniat că sprijinul ei pentru munca lor nu se va opri niciodată.

„În memoria lui, vom crea aripa Oli Juste la Mayhew, pentru a adăposti animalele cărora le este mai greu să-și găsească o casă pentru totdeauna”, a spus ea. „Pentru că, la fel ca Oli, nu vor fi uitați niciodată și vor fi întotdeauna iubiți.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net