Primul ,,decret" al Regelui Charles al III-lea, exilarea Prințului Harry

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regele Charles al III-lea își dorește să arate că poate să renunțe la blândețe, astfel că primul ,,decret" al acestuia vizează exilarea Prințului Harry din Regatul Unit, conform The Daily Beast. Acest scenariu îl urmează pe cel din 1936, atunci când a avut loc abdicarea lui Edward al VIII-lea.

Regele Charles
Regele Charles

Iată și: Porecla uluitoare pe care o avea Meghan la palat. De ce era obsedată Ducesa

Atunci când s-a luat aceasta decizie, Edward și soția lui au fost nevoiți să trăiască în afara granițelor Regatului Unit. O sursă de la Buckingham a relatat cum au fost priviți cei doi de către britanici.

„Maniera în care a tratat familia regală abdicarea a făcut ca fostul rege și consoarta sa să fie priviți de aproape toți britanicii ca niște oameni mărunți, nedemni de încredere și chiar trădători. A fost o operațiune măiastră, la care a lucrat neobosită mai ales Regina Mamă”, a mărturisit aceasta.

Citește și: Ce însemnătate are celebra cutie roşie. Regele Charles a fost fotografiat pentru prima oară alături de acest obiect

Mai mult decât atât, un fost angajat al Palatului a dezvăluit că discursul Regelui Charles la urcarea pe tron nu a însemnat o împăcare, iar faptul că le-a întins lui Harry și Meghan o ramură de măslin reprezintă doar o încurajare „să-și clădească o nouă viață peste Ocean”.

La fel ca la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, și la încoronarea lui Charles al III-lea, Prințul Harry și Meghan vor primi locuri în spate lângă prințesele Beatrice și Eugenie.

Faptul că relațiile nu sunt deloc bune o demonstrează și faptul că Prințul Harry a ignorat invitația tatălui său de a lua cina la Balmoral, în seara decesului Reginei Elisabeta a II-a. Acesta nu s-a simțit bine pentru că lui Meghan i s-a refuzat accesul pe domeniul Balmoral, ceea ce pentru el a reprezentat o jignire.

Vezi și: Porecla uluitoare pe care o avea Meghan la palat. De ce era obsedată Ducesa

Deși Regele Charles a primit-o pe Meghan în familie cu căldură, acesta a ajuns să sufere din pricina faptului că cei doi au făcut acuzații grave, una dintre acestea fiind cu privire la rasism în familie.

Cum a încercat Meghan Markle să «detensioneze» relațiile cu familia regală?

La puțin timp după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle a făcut un gest, considerat de mulți ca fiind extrem de curajos. Ducesa a trimis o scrisoare Regelui Charles al III-lea, pentru a purta o discuție între patru ochi, iar acest moment ar putea să aibă loc chiar înainte de plecarea lui Meghan și a lui Harry, în SUA, unde s-au stabilit permanent. 

Analiștii britanici consideră că Meghan Markle ar dori să explice anumite declarații controversate pe care ea și Harry le-au făcut de-a lungul anilor la adresa Casei Regale și care au generat tensiuni între cuplu și membrii familiei. 

Prințul Harry despre relația cu Charles al III-lea: «Mă simt dezamăgit»

Prințul Harry s-a destăinuit în timpul celebrului interviu cu Oprah Winfrey, cu privire la relația complicată cu tatăl său, actualul monarh al Marii Britanii. 

Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie ce înseamnă durerea... iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca această relaţie”, a spus la acea vreme, Harry.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net