Harry și Meghan replică dură pentru regele Charles al III-lea. Ducii de Sussex au publicat noi fotografii

Ultima actualizare:

Prințul Harry și Meghan Markle ripostează! La scurt timp după ce Palatul Buckingham a făcut publică o imagine în care actualul rege și regina consoartă apar alături de prinții de Wales, William și Kate, ducii de Sussex, căzuți în dizgrație, au publicat două noi instantanee. 

Harry și Meghan Markle au părăsit Casa Regală în anul 2020
Harry și Meghan Markle au părăsit Casa Regală în anul 2020

Noile fotografii ale lui Harry și Meghan au venit la scurt timp după ce primul portret oficial al regelui Charles cu regina consoartă Camilla a fost primit cu fascinație și entuziasm de către britanici și nu numai. 

Fotografia este plină de simbolism, desigur: noul suveran este fotografiat cu fiul și moștenitorul său, în timp ce în spatele lor se profilează un portret strălucitor al regelui George al III-lea, cel mai longeviv monarh masculin din istoria Marii Britanii.  

Citește și: Direct de la Buckingham! Prima fotografie oficială cu noii monarhi 

Dar ceea ce este poate și mai remarcabil este că fotografia a fost făcută în ajunul înmormântării reginei, când cei mai importanți patru membri ai Casei Regale Britanice erau pe cale să găzduiască o recepție uriașă pentru șefii de stat de mapamond, inclusiv președintele american Joe Biden, la Palatul Buckingham.

Fotografia oficială distribuită de către Palatul Buckingham
Fotografia oficială distribuită de către Palatul Buckingham

Mesajul transmis de fotografia cu noul suveran este unul clar: monarhia este un element continuu, iar durerile personale trec în plan secund față de datoria pe care membrii Casei Regale trebuie să o îndeplinească în raport cu poporul. Harry lipsește din poză, însă a dat o replică fotografiei! 

Vezi și: Prințul Harry a vorbit-o de rău pe regina consoartă, Camilla 

Harry și Meghan, replică pentru Palatul Buckingham 

Nimeni nu i-ar putea acuza pe ducii de Sussex că nu sunt în tendințe. La doar câteva zile după publicarea unei fotografii oficiale a familiei regale, pe care au lăsat-o în urmă în Marea Britanie, prințul Harry și Meghan Markle au lansat noi fotografii cu ei înșiși.

Ducii de Sussex au oferit replica și au distribuit două noi imagini
Ducii de Sussex au oferit replica și au distribuit două noi imagini

Prima imagine o înfățișează pe Meghan într-o bluză roșie și pantaloni asortați, cu un inel și cercei de aur masivi. Ducesa privește fix spre cameră, în timp ce mâna îi atinge delicat unul dintre degetele lui Harry. Fiul cel mic al regelui Charles al III-lea se află într-un plan secund și pare să aibă un zâmbet mult mai rezervat. În a doua imagine, cei doi stau unul lângă celălalt și se țin de mână. 

Ducii de Sussex
Ducii de Sussex

Harry și Meghan au părăsit Casa Regală a Marii Britanii în anul 2020 și s-au mutat în California, Statele Unite ale Americii, alături de cei doi copii pe care îi au împreună. Ducii de Sussex au participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, însă Harry nu a îmbrăcat costumul militar, spre deosebire de fratele său mai mare. 

Sursă foto: Profimedia

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net