Motivul pentru care Harry a fost informat ultimul de moartea Reginei Elisabeta!

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Este bine-cunoscut faptul că Regele Charles al III-lea și fiul său, Harry, au o relație destul de dificilă. Un fapt destul de bizar e faptul că ducele de Sussex a fost anunțat abia după trei ore de moartea Reginei, fiind ultimul dintre membrii apropiați din familia regală care au aflat vestea. Iată care ar fi fost motivul din spatele acestei decizii a lui Charles. 

Regele Charles și Harry (sursa FOTO GettyImages)
Regele Charles și Harry (sursa FOTO GettyImages)

Certificatul de deces al Reginei Elisabeta a II-a a scos la iveală un detaliu foarte important, care ridică o întrebare foarte delicată. Regretata suverană a murit la ora 15.10, pe 8 septembrie 2022, însă prințul Harry a ajuns la căpătâiul acesteia abia la 18:47, cu un avion privat către Aberdeen. 

Citește și: Încoronarea regelui Charles, pusă în pericol? Incidentul care poate schimba planurile la Casa Regală
 Harry a fost anunțat de Charles, de moartea bunicii sale, abia la 18:25, după cum au confirmat și surse de la Palat. Mulți se întreabă care a fost motivul pentru care tatăl lui Harry a luat această decizie. â

Nu rata nici: Scandalos! Mentorul regelui Charles al III-lea și acuzațiile de pedofilie

Se pare că Charles și-ar fi dorit ca să-i spună în persoană despre moartea Reginei Elisabeta a II-a, înainte ca Palatul Buckingham să emită un comunicat oficial. De asemenea, Charles solicitase, la data de 8 septembrie, celor doi fii ai săi, prințul William și ducele de Sussex, Harry, să ajungă cât mai repede la Palat, deoarece Regina Elisabeta se simțea din ce în ce mai slăbită. 

Vezi și: Primul ,,decret" al Regelui Charles al III-lea, exilarea Prințului Harry

Citește continuarea pe OkMagazine.ro. 

image
image
image
image
image
image
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
vin roma istock jpg
Întâlnirea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
topor shutterstock1 jpg
index jpg
femeie zambet buchet trandafiri roz (2) jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net