Motivul pentru care Harry a fost informat ultimul de moartea Reginei Elisabeta!

Este bine-cunoscut faptul că Regele Charles al III-lea și fiul său, Harry, au o relație destul de dificilă. Un fapt destul de bizar e faptul că ducele de Sussex a fost anunțat abia după trei ore de moartea Reginei, fiind ultimul dintre membrii apropiați din familia regală care au aflat vestea. Iată care ar fi fost motivul din spatele acestei decizii a lui Charles. 

Regele Charles și Harry (sursa FOTO GettyImages)
Regele Charles și Harry (sursa FOTO GettyImages)

Certificatul de deces al Reginei Elisabeta a II-a a scos la iveală un detaliu foarte important, care ridică o întrebare foarte delicată. Regretata suverană a murit la ora 15.10, pe 8 septembrie 2022, însă prințul Harry a ajuns la căpătâiul acesteia abia la 18:47, cu un avion privat către Aberdeen. 

Citește și: Încoronarea regelui Charles, pusă în pericol? Incidentul care poate schimba planurile la Casa Regală
 Harry a fost anunțat de Charles, de moartea bunicii sale, abia la 18:25, după cum au confirmat și surse de la Palat. Mulți se întreabă care a fost motivul pentru care tatăl lui Harry a luat această decizie. â

Nu rata nici: Scandalos! Mentorul regelui Charles al III-lea și acuzațiile de pedofilie

Se pare că Charles și-ar fi dorit ca să-i spună în persoană despre moartea Reginei Elisabeta a II-a, înainte ca Palatul Buckingham să emită un comunicat oficial. De asemenea, Charles solicitase, la data de 8 septembrie, celor doi fii ai săi, prințul William și ducele de Sussex, Harry, să ajungă cât mai repede la Palat, deoarece Regina Elisabeta se simțea din ce în ce mai slăbită. 

Vezi și: Primul ,,decret" al Regelui Charles al III-lea, exilarea Prințului Harry

Citește continuarea pe OkMagazine.ro. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub bianca dragusanu png
cub ioana nastase png
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg