Prințul William și Harry au un frate și o soră vitregă! Au fost surprinși la înmormântarea reginei

#Casa Regală a Marii Britanii

Funeraliile reginei Elisabeta a II-a au strâns în același loc sute de personalități din întreaga lume. Printre VIP-uri s-au numărat și două personaje puțin cunoscute, despre care se discută foarte puțin, în spațiul public, fratele și sora vitregă a prinților William și Harry.

Cei doi sunt Laura Lopes, 44 de ani, și Tom Parker Bowles, 47 de ani, care au și participat, discret, la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Laura și Tom sunt copiii Camillei, regina consoartă.

Cei doi sunt copiii Camillei Parker Bowles, regina consoartă

Înainte de a deveni soția lui Charles, actual rege al Regatului Unit, în 2005, Camilla a fost măritată, între 1973 și 1995, cu Andrew Parker Bowles. Cei doi sunt părinții Laurei și ai lui Tom.

Poza de nuntă a cuplului Charles și Camilla, actuali suverani ai Marii Britanii Sursa: Profimedia
Poza de nuntă a cuplului Charles și Camilla, actuali suverani ai Marii Britanii Sursa: Profimedia

Dacă Tom Parker Bowles este cunoscut în Marea Britanie din diverse show-uri culinare, el fiind critic culinar, sora sa duce o viață foarte discretă, departe de lumea mondenă.

Vezi și: Scandalos! Justin Trudeau a cântat și a petrecut la Londra, înainte de înmormântarea reginei Elisabeta

Laura poartă numele de familie al soțului ei, Harry Lopes, alături de care a pornit în viață, în 2006. A studiat istoria artei la Oxford și a pus bazele unei galerii de artă, în Londra.

Între frații Parker Bowles și prinții William și Harry există o strânsă relație de prieteni, chiar dacă nu sunt frați de sânge. Copiii regelui Charles al III-lea și ai prințesei Diana au dat curs invitației la nunta Laurei.

Citește și: Legătura senzațională dintre un cunoscut manelist român și organizatorul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a!

Fiica Laurei, Eliza, a fost, de altfel, domnișoară de onoare la nunta lui William și a lui Kate. Sora vitregă a celor doi prinți a dat naștere, în 2009, gemenilor Gus și Louis. Soțul ei este fiul unui aristocrat britanic, cei doi urmând să moștenească o serie de proprietăți luxoase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net