Scandalos! Justin Trudeau a cântat și a petrecut la Londra, înainte de înmormântarea reginei Elisabeta

Premierul canadian Justin Trudeau s-a dat în stambă, la Londra, cu doar două zile înainte de înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Canada este una dintre țările reprezentative ale Commonwealth.

Aflat în capitala Marii Britanii pentru a-și reprezenta țara la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a poposit în holul hotelului unde era cazat.

A cântat „Bohemian Rhapsody”, în holul hotelului

Cum oaspeții se bucurau de o atmosferă întreținută, în lobby-ul unității de caze, de Gregory Charles, un celebru muzician canadian, Trudeau a dus lucrurile mai departe.

Îmbrăcat într-o ținută lejeră și cu un chef maxim de distracție, acesta a început să cânte cu patos piesa „Bohemian Rhapsody” a legendarei trupe britanice, Queen. Unul dintre cei cazați în același hotel a fost suficient de inspirat și a imortalizat video momentul petrecut cu doar două zile de înmormântarea reginei.

Vezi și: Regele Charles al III-lea e milionar! Aceasta e afacerea care îi umflă conturile

În respectiva perioadă, protocolul impunea doliu și un comportament decent. Nu este cazul excentricului Justin Trudeau, recunoscut pentru stilul său nonconformist. Cum canadienilor le-a devenit foarte antipatic, în ultimii ani, premierul canadian a reușit să îi înfurie și pe britanici.

După cina de sâmbătă, s-a alăturat(n.r. Justin Trudeau) unei mici adunări cu membrii delegației canadiane, care s-au reunit pentru a aduce un omagiu vieții și serviciului Majestății Sale”, a transmis un reprezentant al Guvernului canadian, citat de Digi24.

Melodia s-a dorit a fi un omagiu adus reginei

Justin Trudeau nu s-a bucurat de reacții prea bune nici în Canada, unde mai mulți politicieni l-au criticat pentru comportamentul scandalos din timpul doliului.

În același context, nici delegația Franței nu s-a ales cu o imagine prea minunată, după funeraliile regale. În ziua priveghiului reginei Elisabeta, dintre toți participanții delegațiilor oficiale, notă discordantă au făcut, la un moment dat, soții Emmanuel și Brigitte Macron. Președintele și Prima doamnă a Franței și-au făcut apariția, duminică, 18 septembrie, a doua zi după show-ul lui Trudeau, din hotel, încălțați în ghete sport, precum turiștii.

Șeful statului francez chiar a adoptat o ținută smart-casual, total neadecvată momentului, atunci când, împreună cu soția sa, au ajuns la Westminster Hall, cea mai veche clădire a Parlamentului britanic, unde a fost depus sicriul reginei Elisabeta.

Citește și: Legătura senzațională dintre un cunoscut manelist român și organizatorul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a!

Ținuta a atras atenția, în exteriorul clădirii Parlamentului, însă, la interior, cei doi soți Macron păreau că s-au schimbat în ținute mult mai sobre, atunci când s-au afișat la balconul sălii unde a fost organizat priveghiul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
sorin cimpeanu campeanu
Deschiderea granitei romano sarbe pentru ciclisti FOTO Ștefan Both jpg11 jpg
image
image
image
image
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
misiune spatiala dart asteroid foto nasa esa (4) jpg