Scandalos! Justin Trudeau a cântat și a petrecut la Londra, înainte de înmormântarea reginei Elisabeta

Ultima actualizare:

Premierul canadian Justin Trudeau s-a dat în stambă, la Londra, cu doar două zile înainte de înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Canada este una dintre țările reprezentative ale Commonwealth.

Aflat în capitala Marii Britanii pentru a-și reprezenta țara la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a poposit în holul hotelului unde era cazat.

A cântat „Bohemian Rhapsody”, în holul hotelului

Cum oaspeții se bucurau de o atmosferă întreținută, în lobby-ul unității de caze, de Gregory Charles, un celebru muzician canadian, Trudeau a dus lucrurile mai departe.

Îmbrăcat într-o ținută lejeră și cu un chef maxim de distracție, acesta a început să cânte cu patos piesa „Bohemian Rhapsody” a legendarei trupe britanice, Queen. Unul dintre cei cazați în același hotel a fost suficient de inspirat și a imortalizat video momentul petrecut cu doar două zile de înmormântarea reginei.

Vezi și: Regele Charles al III-lea e milionar! Aceasta e afacerea care îi umflă conturile

În respectiva perioadă, protocolul impunea doliu și un comportament decent. Nu este cazul excentricului Justin Trudeau, recunoscut pentru stilul său nonconformist. Cum canadienilor le-a devenit foarte antipatic, în ultimii ani, premierul canadian a reușit să îi înfurie și pe britanici.

După cina de sâmbătă, s-a alăturat(n.r. Justin Trudeau) unei mici adunări cu membrii delegației canadiane, care s-au reunit pentru a aduce un omagiu vieții și serviciului Majestății Sale”, a transmis un reprezentant al Guvernului canadian, citat de Digi24.

Melodia s-a dorit a fi un omagiu adus reginei

Justin Trudeau nu s-a bucurat de reacții prea bune nici în Canada, unde mai mulți politicieni l-au criticat pentru comportamentul scandalos din timpul doliului.

În același context, nici delegația Franței nu s-a ales cu o imagine prea minunată, după funeraliile regale. În ziua priveghiului reginei Elisabeta, dintre toți participanții delegațiilor oficiale, notă discordantă au făcut, la un moment dat, soții Emmanuel și Brigitte Macron. Președintele și Prima doamnă a Franței și-au făcut apariția, duminică, 18 septembrie, a doua zi după show-ul lui Trudeau, din hotel, încălțați în ghete sport, precum turiștii.

Șeful statului francez chiar a adoptat o ținută smart-casual, total neadecvată momentului, atunci când, împreună cu soția sa, au ajuns la Westminster Hall, cea mai veche clădire a Parlamentului britanic, unde a fost depus sicriul reginei Elisabeta.

Citește și: Legătura senzațională dintre un cunoscut manelist român și organizatorul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a!

Ținuta a atras atenția, în exteriorul clădirii Parlamentului, însă, la interior, cei doi soți Macron păreau că s-au schimbat în ținute mult mai sobre, atunci când s-au afișat la balconul sălii unde a fost organizat priveghiul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net