Legătura senzațională dintre Romeo Fantastick și organizatorul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a!

Generalul maior Christopher John Ghika, comandantul Household Division din Irish Guards, este o persoană extrem de importantă când vine vorba despre organizarea evenimentelor majore din viața familiei regale a Marii Britanii.

 Între Christopher Ghika și Romeo Fantastick există o legătură. foto:captură BBC și Facebook
Între Christopher Ghika și Romeo Fantastick există o legătură. foto:captură BBC și Facebook

Generalul Christopher Ghika a avut sarcina de a comanda Gărzile Irlandeze, regimentul de elită al armatei britanice, în timpul nunții lui William cu Kate și de a asigura protecția reginei în timpul ceremoniei respective.

Generalul este urmașul Marthei Bibescu

Tot el a fost cel care a condus Batalionul de gardă în cadrul ceremoniei funerare a Prinţului Philip, Duce de Edinburgh. Astfel, generalului i-a revenit sarcina de a organiza funeraliile regretatei regine Elisabeta a II-a.

Christopher Ghika se trage dintr-o veche familie nobiliară, din România, fiind strănepotul Marthei Bibescu! De altfel, acest detaliu reprezintă legătura ofițerului britanic cu nimeni altul decât celebrul manelist autohton... Romeo Fantastick!

Vezi și: Fiul Reginei Elisabeta a II-a, huiduit la procesiunea funerară a mamei! Poliția a arestat scandalagiul

Nu, nu este nici o glumă. Între cei doi chiar există o legătură. Martha Bibescu a trăit o bună perioadă pe domeniul brâncovenesc din Mogoșoaia, care există și în ziua de astăzi. Romeo Cobzaru, pe numele său real, trăiește tot în Mogoșoaia, fiind descendentul unei vechi familii de romi, ai cărei înaintași lucrau în slujba Marthei Bibescu.

Bunicul lui Romeo Fantastick, administratorul moșiei Marthei Bibescu

Cu sute de ani în urmă, strămoșii mei au fost dați familiei Brâncoveanu, la o nuntă. Erau cam 50 de țigani, așa se dădeau atunci cadou, țigani cu diverse meserii. Au trecut mai multe generații și, mai aproape de zilele noastre, bunicul meu a ajuns să se ocupe cu administrarea curții. Probabil că știți anexa unde e bucătăria Palatului Mogoșoaia. Bunicul a prosperat și a avut 11 copii. Trăia în perioada aceea Martha Bibescu(n.r. proprietară a domeniului brâncovenesc din Mogoșoaia, între 1912 și 1944). Când a văzut ea că tataia avea 11 copii s-a apucat să boteze unii dintre ei. Prin anii 40. Pe buletinele unor unchi de-ai mei scrie și Bibescu!”, a relatat Romeo Fantastick, în podcastul „Aproximativ discuții”, găzduit de Gojira.

Citește și: Scandalurile sexuale de la Casa Regală a Marii Britanii

În 1945, Martha Bibescu a fost atenționată că s-ar putea să fie arestată, așa că a părăsit România cu destinația Napoli, de unde a plecat la Paris și apoi în Anglia. A decedat la Paris, în 1973.

Generalul maior Christopher John Ghika este fiul lui Ion Ghika, nepotul celebrei prinţese Martha Bibescu, şi al englezoaicei Judy Davidson-Smith, notează Adevărul.

Romeo trăiește și azi în Mogoșoaia

La finalul celui de Al Doilea Război Mondial, prinţul Ion Ghika a părăsit România împreună cu bunica sa, în timp ce părinţii săi, Dimitry Ghika Comăneşti şi Valentina Ghica-Comăneşti, fiica Marthei Bibescu, au rămas în ţară pentru câţiva ani, din care, o perioadă, au stat în închisorile comuniste.

S-ar putea să îți placă și: Florin Salam, prima cântare după externare. A rămas răgușit, după Covid

Romeo Fantastick, zis și „Balaurul Suprem”, trăiește în Mogoșoaia și nu a rămas străin de tilurile nobiliare, fie și cele neoficiale. El s-a autoproclamat „Regele sexului”, fiind inventatorul manelelor cu tentă satirico-erotică. Este fratele celebrului lăutar veteran Sorin Necunoscutu și unul dintre cei mai nonconfomiști și exotici interpreți de manele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
sex cuplu shutterstock 503194276 jpeg
incendiu restaurant mp4 thumbnail png
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg