Florin Salam, prima cântare după externare. A rămas răgușit, după Covid

În ultima lună, Florin Salam s-a simțit ca și când ar fi fost prins în mijlocul unei furtuni.

florin salam petrecere jpeg
Florin Salam a reluat show-urile, la scurt timp după externare

Florin Salam a ajuns în spital cu Covid, a dezmințit un zvon fals sinistru și, cum a ajuns acasă, a trebuit să își onoreze contractele și să revină la cântat.

De altfel, atunci când era pe patul de spital și a calmat spiritele, după ce vestea falsă că ar fi decedat a pus pe jar întreaga opinie publică, Florin Salam a mai oferit o informație importantă, mai ales pentru cei care îl antamaseră pentru petreceri.

A promis o revenire rapidă, de când era internat

„Regele manelelor” a asigurat, într-o transmisiune live, pe Facebook, că urmează să fie externat în câteva zile și, totodată, să își reia show-urile.

Astfel, joi seară, 18 august, una dintre petrecerile la care a animat atmosfera, spre delirul publicului, a fost majoratul Francescăi, fiica lui Fane Văncică, un nume sonor în lumea interlopă, din București.

Citește și: Vizibil slăbit și bolnav, Florin Salam, live pe Facebook, după ce „a murit” pe internet: „Luați în serios COVID-ul”

Un detaliu evident a putut fi observat în clipurile care au „scăpat” pe platformele online. Cu energia specifică și alimentat de admirația publicului, Salam a prestat un show de zile mari.

Se aude, totuși, pe înregistrări, că artistul încă are probleme cu vocea, după ce a trecut pentru a doua oară prin Covid 19.

Florin Salam va urca, în premieră, pe scenă alături de Betty, fiica lui cea mare

Atunci când încerca să își forțeze vocea, pentru a pune în scenă celebra „nebunie a lui Salam”, Florin era ușor răgușit, una dintre cele mai cunoscute sechele ale Covid.

A fost susținut, ca de fiecare dată de trupa sa, din care fac parte și soliști de back-up, astfel, publicul a reușit să treacă uțor peste acest detaliu și să se distreze la maxim.

Cântarea de joi seară ar putea fi considerată și o „încălzire” pentru un show de suflet pe care Florin Salam urmează să îl susțină la finalul lunii.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după complicațiile avute din cauza COVID-19?

Pe 27 august, în Parcul Herăstrău, începând cu ora 19.00, Florin Salam va urca pe scenă, în premieră, alături de fiica sa, Betty Blue.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Lucian Ovidiu Heiuş INQUAM Photos George Calin
Manfred Weber FOTO AFP
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg