Ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după complicațiile avute din cauza COVID-19?

Florin Salam a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău, în urma infecției cu virusul SARS-COV2. Artistul a avut nevoie chiar de oxigen, așa că a petrecut câteva zile printre cadrele medicale. Din fericire, starea lui s-a îmbunătățit, iar el s-a întors acasă. Roxana Dobre a venit cu ultimele informații despre starea lui de sănătate.

roxana dobre si florin salam
Roxana Dobre a dat detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam

După ce a fost „omorât” în stil mare pe internet, Florin Salam s-a întors în sânul familiei, așa cum a promis în live-ul de pe Facebook. El a apărut, zilele trecute, pe internet, după ce site-ul Știrilor Pro TV a anunțat moartea manelistului. Bineînțeles, informația nu a fost verificată, iar artistul a apărut pe Facebook, viu, foarte supărat pentru ce s-a întâmplat.

Citește și: Vizibil slăbit și bolnav, Florin Salam, live pe Facebook, după ce „a murit” pe internet: „Luați în serios COVID-ul”

Cântărețului nu i-a picat bine întâmplarea, mai ales că se afla în spital, bolnav de COVID, iar prietenii și apropiații știau că se simte rău. Cel mai tare s-au speriat copiii manelistului, așa că s-a hotărât să acționeze în instanță trustul PRO.

Mai vezi și: Betty, reacție furioasă la știrea că Florin Salam a murit! Fiica manelistului a tunat și a fulgerat

Florin Salam s-a întors acasă de la spital!

Una peste alta, zilele au trecut, iar Florin Salam a reușit să ajungă acasă, trecând cu bine peste boală. Roxana Dobre, soția artistului, a făcut declarații la Antena Stars despre starea de sănătate a acestuia.

Uite și: Fiicele lui Florin Salam, de 5 și 7 ani, isterie pe TikTok. Au scos clip și piesă! Mulți părinți condamnnă versurile îndrăznețe

Potrivit mărturiilor acesteia, cântărețul este în afara oricărui pericol, se simte mult mai bine, este îngrijit la domiciliu, însă boala nu mai reprezintă un risc pentru viața lui. De altfel, ea a mai precizat că manelistul chiar urmează să urce pe scenă, în perioada următoare.

Anul trecut, fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a încetat din viață, după ce a contactat, de asemenea, virusul SARS-COV2, din cauza căruia a avut mai multe complicații.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Uniunea Europeana bancnote bani euro FOTO Shutterstock jpg
Crin Antonescu FOTO FAcebook Antonescu
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg