Betty, reacție furioasă la știrea că Florin Salam a murit! Fiica manelistului a tunat și a fulgerat

Ultima actualizare:

Betty, fiica lui Florin Salam, a reacționat furios după apariția știrii care a făcut ca rețelele de socializare să explodeze. Pentru câteva minute, toată țara a fost într-o stare de șoc după ce un site important a anunțat că „regele manelelor” ar fi încetat din viață. Zvonul a fost imediat infirmat chiar de Betty Blue, care a avut câteva postări acide pe contul ei de Instagram.

Betty, reacție acidă după zvonul că Florin Salam a murit. Foto: colaj/Instagram Betty
Betty, reacție acidă după zvonul că Florin Salam a murit. Foto: colaj/Instagram Betty

Au fost momente de panică în showbiz-ul românsc, după ce s-a anunțat că îndrăgitul manelist Florin Salam a murit. Totul s-a dovedit a fi un moment de panică complet nejustificat. Fiica manelistul a fost cea care a infirmat imediat presupusele zvonuri.

Vezi și: Betty, fiica lui Salam, ca o prințesă la nunta manelistului cu Roxana Dobre

„Cel care a scris acel material de la Pro Tv, ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva? Să induci lumea în eroare și să îi bagi în panică?! Te sfătuiesc să-ți dai demisia.

Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl mei, sper să nu atragi tu”, a scris Betty Salam pe Instagram.

Betty Salam, reacție acidă după zvonul că Florin Salam a murit. „Ceea ce ai scris tu despre tatăl mei, sper să nu atragi tu”

Citește și: Fiica lui Florin Salam rupe tăcerea despre Roxana Dobre: «Se vorbesc fel și fel de chestii»

Bineînțeles, nici Florin Salam n-a „gustat” prea mult știrea apărută în presă. Manelistul a reacționat furibund pe contul său de Facebook. „Din păcate, această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România”, a transmis artistul în postarea de pe rețeaua de socializare.

Reacția lui Florin Salam a fost furtuoasă. „Nu. Nu am murit”

Află și: Cum s-a ales Florin Salam cu denumirea celebrului mezel ca nume de scenă

Florin Salam n-a avut o săptămână prea bună. Manelistul a ajuns în noaptea de miercuri spre joi la spital. Alături de soția sa, Roxana Dobre, „regele manelelor” s-a prezentat la camera de gardă a unui spital de boli infecțioase din București.

În urma unui test pozitiv COVID, artistul a fost internat. El acuza, în principal, probleme respiratorii. Florin Salam a mai fost infectat cu această boală și în 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net