Fiicele lui Florin Salam, de 5 și 7 ani, isterie pe TikTok. Au scos clip și piesă! Mulți părinți condamnnă versurile îndrăznețe

Fiicele lui Florin Salam au creat un adevărat cutremur pe TikTok și în spațiul online. În vârstă de 5 și 7 ani, Maria și Ranya au scos o piesă, iar, în prima lună de la lansare, melodia a strâns peste 1,7 milioane de vizualizări pe youtube. Mulți părinți, însă, condamnnă versurile îndrăznețe, considerând că ar putea avea o influență negativă pentru cei mici.

image
Fiicele lui Florin Salam, de 5 și 7 ani, isterie pe TikTok. Foto: captură youtube

Florin Salam, unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi, se bucură de ani de zile de o mare popularitate. Fiecare melodie pe care o lansează se transformă instant într-un hit. Cântărețul pare să fi dat talentul și feților lui. Melodia „Hai tati la mall”, în care Ranya și Maria cântă alături de alți doi copii, a produs multă isterie.

Vezi și: Betty, fiica lui Salam, ca o prințesă la nunta manelistului cu Roxana Dobre

„Pe mine mă cheamă Emma, care e problema, răsfațata Emma, Emma / Pe mine mă cheamă Maria, Maria, Maria, s-a terminat șmecheria la Maria, Maria / Pe mine Ranya, Ranya din Spania, Ranya, Ranya din Spania / Pe mine Rayn, Rayn, ală dulce și fin, Rayn, Rayn”, așa sună refrenul melodiei care a creat destulă vâlvă în spațiul online.

Melodia lansată în urmă cu o lună a intrat repede în trend. Chiar dacă s-a bucurat de un număr mare de vizualizări, nu toți internauții au apreciat modul în care se comportă copiii în videoclip.

Fiicele lui Florin Salam, melodia care a creat isterie pe TikTok! „Cum sa faci twerk la 3-4-5 ani? Doamne ferească...”

Pe lângă opulența afișată prin faptul că cei mici se plimbă în limuzină și beau șampanie fără alcool, a fost criticată și bucata în care o copilă imită celebrul dans provocator - „twerk”.

Citește și: Fiica lui Florin Salam rupe tăcerea despre Roxana Dobre: «Se vorbesc fel și fel de chestii»

„Cum să faci twerk la 3-4-5 ani? Doamne ferească...”, a scris revoltată o persoană pe internet. „Sincer, este vina părinților. Ei sunt prea mici ca să înțeleagă ce fac”, a transmis o altă persoană.

„S-a terminat șmecheria!” Fiicele lui Florin Salam, Ranya și Maria, au strâns peste 1,7 milioane de vizualizări cu piesa lor. 

Maria nu este la prima melodie care atrage ca un magnet clickurile pe internet. Fata lui Florin Salam s-a lansat la începutul anului în muzică. În primul ei videoclip, cântat alături de alți copii, apare chiar și tatăl ei, iar melodia se cheamă „Ciocolată îți aduc”. Piesa a strâns peste 3 milioane de vizualizări pe youtube.

Află și: Cum s-a ales Florin Salam cu denumirea celebrului mezel ca nume de scenă

Florin Salam, unul din cei mai mari maneliști din România, are trei copii din relația cu Roxana Dobre. Cântărețul mai are o fată și un băiat din prima căsătorie, cu Ștefania, regretata sa soție, care a decedat în 2009.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
20 jpg
svante paabo nobel medicina 2022
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg