Fiicele lui Florin Salam, de 5 și 7 ani, isterie pe TikTok. Au scos clip și piesă! Mulți părinți condamnnă versurile îndrăznețe

Ultima actualizare:

Fiicele lui Florin Salam au creat un adevărat cutremur pe TikTok și în spațiul online. În vârstă de 5 și 7 ani, Maria și Ranya au scos o piesă, iar, în prima lună de la lansare, melodia a strâns peste 1,7 milioane de vizualizări pe youtube. Mulți părinți, însă, condamnnă versurile îndrăznețe, considerând că ar putea avea o influență negativă pentru cei mici.

Fiicele lui Florin Salam, de 5 și 7 ani, isterie pe TikTok. Foto: captură youtube
Fiicele lui Florin Salam, de 5 și 7 ani, isterie pe TikTok. Foto: captură youtube

Florin Salam, unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi, se bucură de ani de zile de o mare popularitate. Fiecare melodie pe care o lansează se transformă instant într-un hit. Cântărețul pare să fi dat talentul și feților lui. Melodia „Hai tati la mall”, în care Ranya și Maria cântă alături de alți doi copii, a produs multă isterie.

Vezi și: Betty, fiica lui Salam, ca o prințesă la nunta manelistului cu Roxana Dobre

„Pe mine mă cheamă Emma, care e problema, răsfațata Emma, Emma / Pe mine mă cheamă Maria, Maria, Maria, s-a terminat șmecheria la Maria, Maria / Pe mine Ranya, Ranya din Spania, Ranya, Ranya din Spania / Pe mine Rayn, Rayn, ală dulce și fin, Rayn, Rayn”, așa sună refrenul melodiei care a creat destulă vâlvă în spațiul online.

Melodia lansată în urmă cu o lună a intrat repede în trend. Chiar dacă s-a bucurat de un număr mare de vizualizări, nu toți internauții au apreciat modul în care se comportă copiii în videoclip.

Fiicele lui Florin Salam, melodia care a creat isterie pe TikTok! „Cum sa faci twerk la 3-4-5 ani? Doamne ferească...”

Pe lângă opulența afișată prin faptul că cei mici se plimbă în limuzină și beau șampanie fără alcool, a fost criticată și bucata în care o copilă imită celebrul dans provocator - „twerk”.

Citește și: Fiica lui Florin Salam rupe tăcerea despre Roxana Dobre: «Se vorbesc fel și fel de chestii»

„Cum să faci twerk la 3-4-5 ani? Doamne ferească...”, a scris revoltată o persoană pe internet. „Sincer, este vina părinților. Ei sunt prea mici ca să înțeleagă ce fac”, a transmis o altă persoană.

„S-a terminat șmecheria!” Fiicele lui Florin Salam, Ranya și Maria, au strâns peste 1,7 milioane de vizualizări cu piesa lor. 

Maria nu este la prima melodie care atrage ca un magnet clickurile pe internet. Fata lui Florin Salam s-a lansat la începutul anului în muzică. În primul ei videoclip, cântat alături de alți copii, apare chiar și tatăl ei, iar melodia se cheamă „Ciocolată îți aduc”. Piesa a strâns peste 3 milioane de vizualizări pe youtube.

Află și: Cum s-a ales Florin Salam cu denumirea celebrului mezel ca nume de scenă

Florin Salam, unul din cei mai mari maneliști din România, are trei copii din relația cu Roxana Dobre. Cântărețul mai are o fată și un băiat din prima căsătorie, cu Ștefania, regretata sa soție, care a decedat în 2009.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net