Concertul lui Florin Salam, luat la percheziții. Ce s-a întâmplat la eveniment

Celebrul manelist Florin Salam a susținut în cursul serii de vineri, 10 iunie, un concert la Sibiu, care a avut parte și de o mică „surpriză” din partea oamenilor legii. Participanții la show au fost percheziționați și legitimați de către polițiști. 

Vineri seara, Florin Salam a încins atmosfera într-un club din Sibiu, însă înainte de a urca pe scenă, locația primit o „vizită” din partea autorităților.

Citește și: Florin Salam nu renunță la ochelarii de soare nici la nuntă! Ireal cât costă ținuta de ginere a manelistului

Percheziții la concertul lui Florin Salam

Se pare că oamenii legii au organizat o razie la clubul respectiv, alegând să legitimeze și să percheziționeze mai multe persoane prezente, care așteptau show-ul lui Salam.

Nu este cunoscut momentan motivul din spatele intervenției, însă polițiștii au adus cu sine și câini dresați. La fața locului, oamenii legii opreau la intrare persoanele care doreau să între în clubul respectiv, legitimându-le. La fel s-ar fi întâmplat și în interior. 

Vezi și: Cununia religioasă a lui Florin Salam, nerecunoscută de Biserică? Iată motivele!

Totodată, polițiștii au percheziționat și gențile persoanelor care urmau să intre la eveniment. La finalul zilei, echipa Poliției nu a găsit nimic suspect, astfel că invitații s-au putut bucura din plin de concert, după ce au trecut prin verificarea amănunțită. Oamenii legii nu au găsit nici nereguli organizatorice, astfel că atât manelistul, cât și proprietarul clubului, au fost scutiți de amenzi.

Amintim că Florin Salam a îmbrăcat de curând costumul de ginere, căsătorindu-se cu partenera lui, Roxana Dobre.

Concertul lui Tzancă Uraganu, oprit de mascați

Nu același lucru se poate spune însă și despre colegul de breaslă al lui Florin Salam, Tzancă Uraganu. În urmă cu două săptămâni, polițiștii și mascații au intervenit într-un club în care concerta acesta, împărțind amenzi uriașe.

În clubul din Bihor, unde manelistul a urcat pe scenă, au fost găsite mai multe nereguli cu privire la locație în sine, amenzile cu pricina fiind suportate de către cei din organizare.

De asemenea, s-a descoperit că membrii formației alături de care Tzancă Uraganu concerta nu aveau carte de muncă, fiind plătiți „la negru”. Din acest motiv, manelistul a primit o amendă usturătoare în valoare de 200.000 lei.

Astfel, atât artistul cât și organizatorii evenimentului au fost buni de plată, însă la plecarea autorităților aceștia și-au continuat concertul până dimineață, în ciuda neregulilor găsite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net