Manelistul Tzancă Uraganu, amendă uriașă. De ce i-au oprit oamenii legii concertul

Ultima actualizare:

Cel mai recent concert al manelistului Tzancă Uraganu a primit o „vizită” din partea mascaților din Bihor. Cântarea a fost oprită de mai multe controale ale oamenilor legii, la finalul cărora Tzancă a primit o amendă uriașă. Iată motivul!

Manelistul Tzancă Uraganu a primit o „vizită” neaşteptată la concertul pe care l-a susţinut, sâmbătă seara, 28 mai, într-o comună din Bihor.

Concertul lui Tzancă Uraganu, „vizitat” de mascați

Oamenii legii au întrerupt petrecerea pentru a face mai multe verificări asupra cărților de muncă ale membrilor formației manelistului. 

Citește și: Florin Salam, atac la adresa maneliștilor mai tineri, care s-au lăudat cu teancurile de bani

Concertul a fost organizat în clubul Alexa din comuna Budureasa, bucurându-se de o promovare de câteva luni. Sute de persoane s-au strâns pentru a-l vedea live pe Tzancă Uraganu, iar prețul biletelor a costat 70 de lei. Petrecăreții au fost însă întrerupți de mascați, care au dispus verificări asupra mai multor persoane din local.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de poliţişti, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi, reprezentanţi ai ISU Crişana, ai ITM Bihor şi ai DSVSA Bihor, iar la final aceștia au și găsit câteva nereguli.

Citește și: Adi Minune şi Tzanca Uraganul, din nou prinși de Poliție la o petrecere ilegală. Au fost date amenzi оn valoare de 58.000 de lei

Tzancă Uraganu și organizatorii concertului, amendați

Mai precis, cei 11 membri ai formaţiei lui Tzancă Uraganu lucrau „la negru", fără carte de muncă, motiv pentru care manelistul a primit o amendă usturătoare în valoare de 200.000 lei din partea inspectorilor ITM.

De asemenea, seria abaterilor de la lege a continuat. Organizatorii au fost sancţionaţi, la rândul lor, cu suma de 50.000 lei, de către reprezentanţii ISU Crişana, deoarece nu aveau autorizaţie pentru securitate la incendiu a locației în care s-a desfășurat evenimentul. Aceștia au mai primit o amendă de 1.200 lei și din partea inspectorilor sanitar-veterinari, pentru lipsa autorizaţiei DSVSA.  

La plecarea oamenilor legii, petrecerea a continuat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, controlul a avut loc în cadrul unei „acţiuni comune a poliţiştilor, care a avut ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a actelor ilicite de comerţ, a evaziunii fiscale şi a muncii la negru şi pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică în rândul comunităţilor locale.”

În ciuda amenzilor încasate, „vizita” oamenilor legii nu i-a oprit pe petrecăreți, iar manelistul și-a continuat ulterior concertul până în zori.

Conform legislaţiei în vigoare, cei sancţionaţi pot achita jumătate din valoarea amenzii minime prevăzute de lege, în termen de 15 zile, informează Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net