Florin Salam, internat în spital, în stare gravă. A ajuns pe oxigen

Florin Salam, 42 de ani, a ajuns, în noaptea de miercuri spre joi în spital, iar starea sa nu pare să fie foarte bună.

cluj florin salam

Florin Salam, alături de soția sa, Roxana Dobre, s-a prezentat la camera de gardă a unui spital de boli infecțioase, din București.

A mai avut Covid și în 2021

Artistul acuza, în principal, probleme respiratorii, iar medicii au intervenit de urgență. „Regele manelelor” ar fi fost cumplat la oxigen, după ce a fost internat, în urma unui test pozitiv la Covid, boală de care a mai suferit și în 2021, și care i-a lăsat sechele.

Familia acestuia nu a putut fi contactată pentru a oferi mai multe detalii. De altfel, noul coronavirus a făcut ravagii în familia lui Florin Salam.

Vezi și: Betty, fiica lui Salam, ca o prințesă la nunta manelistului cu Roxana Dobre

În anul 2020, acesta și-a pierdut fratele, pe Nelu Stoian. Acesta a murit la doar 45 de ani, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, pe 25 septembrie 2020.

Fratele manelistului s-a luptat timp de două luni cu nemilosul virus, fiind internat Institutul ”Matei Balș” din Capitală, acolo unde Florin Salam și mai mulți membri ai familiei sale au avut mai multe discuții tensionate cu reprezentanții unității medicale.

Fratele lui Salam, răpus de Covid în 2020

„Suntem disperați, nu comunică nimeni cu noi. Noi trebuie să știm ce se întâmplă cu el, e durerea noastră. Am întrebat dacă îl putem duce în străinătate, nu ni s-a zis nimic.

Vrem să știm despre el, să ni se comunice ceva despre starea lui de sănătate. Noi nu vrem să ajungem în situația asta, să ne pierdem un frate fără să știm ce se întâmplă cu el. El le-a zis surorilor mele să-l îl ia din spital, că cei de acolo vor să-l omoare”, a declarat, în urmă cu doi ani, pe 6 august 2020, Florin Salam, la poarta spitalului.

Nelu Stoian suferea de mai multe boli, astfel că virusul a atacat un organism deja slăbit, în cele din urmă doborându-l. 

Află și: Cum s-a ales Florin Salam cu denumirea celebrului mezel ca nume de scenă

La jumătate de an, după decesul fratelui său, Florin Salam declara că urma să poarte discuții cu membrii familiei sale privind vaccinarea împotriva Covid 19, dar că nu sunt foarte convinși că vor face acest lucru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Prostituata - prostitutie FOTO Shutterstock
mama afis pro noul cod al familiei cuba havana AFP
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg