Poliția îi face zile negre lui Salam! Descindere în forță la concertul manelistului

Mare ghinion pe capul lui Florin Salam, la concertul ,,Fără dedicații", susținut în cartierul Obor, unde poliția a stricat cheful petrecăreților ce veniseră să se bucure să se bucure de melodiile cunoscutului manelist. 

image

Din păcate, autoritățile au dat buzna peste petrecăreți și au început să împartă amenzi în stânga și-n dreapta, de parcă erau dedicații. Sancțiunile au avut ca țintă organizatorii evenimentului și comercianții din zonă, iar cauza principală a fost că aceștia nu aveau autorizație de funcționare. 

Află și: Cum s-a ales Florin Salam cu denumirea celebrului mezel ca nume de scenă

Cuantumul amenzilor s-a ridicat la suma de 100.000 de lei, adică peste 20.000 de euro. 

Poliția a eliberat un comunicat oficial în care detaliază modul în care s-au aplicat amenzile la concertul manelistului. 

,,Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1 și Secția 2 Poliție au desfășurat o activitate de verificare a modului în care a fost organizat un concert, în Sectorul 1, la doi operatori economici, care au ca obiect de activitate organizarea evenimentelor în spații publice.

În urma controalelor au fost aplicate 26 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 98.000 de lei, astfel:

Nu rata: Sorina, prima dragoste a lui Nicolae Guță, se află între viață și moarte

- 14 în cuantum total de 49.000 lei

- 2 în cuantum de 4.000 lei ( 2x2.000) aplicate conform OG. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață - sancțiune aplicată de polițiști locali- pentru lipsă autorizație de funcționare ;

- 2 în cuantum de 40.000 lei ( 2x20.000 lei) aplicate conform Codului Muncii de reprezentanții ITM - pentru lipsă contract de muncă;

- 1 sancțiune în cuantum de 3.000 lei * aplicată de polițiști locali *- *pentru depozitare necorespunzătoare deșeuri conform OG. 92/2021 privind regimul deșeurilor;

- 7 avertismente și 2 amenzi în valoare de 2000 lei ( 1x1500 lei si 1 x500 lei) pentru nereguli instalație electrică;"

BOR îi face zile negre lui Salam

Florin Salam se confruntă cu probleme nu numai din partea Poliției, ci și a bisericii. La foarte puțin timp după ce a făcut mare nuntă cu Roxana Dobre, BOR a dat publicității un comunicat în care se afirmă că Biserica Ortdoxă română nu recunoaște comuniunea religioasă dintre manelist și aleasa inimii sale. BOR susține că preotul care a oficiat cununia lui Florin Salam cu Roxana Dobre fusese exclus din sânul Bisericii și, mai mult de atât, ceremonia a avut loc într-o zi de post. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg