Adrian Minune, ce-ți mai plac filipinezele! Artistul, întreținut de o maseuză care l-a relaxat total la plajă!

Ultima actualizare:

Când vine vorba despre soţia şi familia sa, Adrian Minune (48 de ani) sare şi în foc. După ce în ultimele luni soţia artistului, Cati (46 de ani), a avut probleme de sănătate, acum cei doi pot răsufla uşuraţi: hopul a trecut. Ea se simte din nou foarte bine, aşa că pot petrece în concedii după pofta inimii. Aşa au şi făcut. Adrian şi Cati au fost surprinşi zilele trecute pe o plajă din Mamaia, unde s-au răsfăţat ca în luna de miere. Din ecuație nu a lipsit nici filipineza, care i-a masat spatele în miez de zi.

Adrian Minune și soția sa, Cati,  au fost surprinși pe o plajă din  Mamaia, împreună cu maseuza lor
Adrian Minune și soția sa, Cati, au fost surprinși pe o plajă din Mamaia, împreună cu maseuza lor

Adrian Simionescu alias Minune face senzaţie acolo unde apare. Mai ales dacă este însoţit de familie. Artistul a fost surprins zilele trecute la plajă, în Mamaia, împreună cu soţia sa, Cati.

Nu rata: Adrian Minune a fost jefuit în plină zi! Ce mesaj i-a transmis hoțului: «Oprește banii și dă-mi restul«

La finalul anului trecut, aceasta a fost operată de urgenţă în urma unui accident vascular, la un spital din Turcia, unde i s-a descoperit şi un anevrism. Acum, după o perioadă de tratament, Cati este bine şi cu toţii se bucură din nou de timp de calitate petrecut împreună şi de concedii relaxante.  

Vezi aici mai multe detalii: Cât mai are de tras soția lui Adrian Minune după operația din Turcia. «Trebuie să ia cinci ani pastile»

Acum, că problemele au dispărut şi toţi cei trei copii ai lor sunt realizaţi, cuplul se bucură de o nouă etapă frumoasă de viaţă. Au petrecut ca într-o lună de miere, fiind răsfăţaţi de o maseuză cu experienţă.

Este surprinzător să-l întâlnim pe Minune pe Litoralul românesc. Surse din apropierea artistului au povestit pentru Click! că acesta şi familia sa preferă plajele exotice, precum cea din Dubai, unde au chiar de gând să facă şi investiţii imobiliare. 

Știai? Adi Minune și-a anunțat retragerea din muzică! De ce a lipsit de la nunta lui Salam

Adrian și Cati sunt  împreună de 31 de ani Foto: Arhivă
Adrian și Cati sunt împreună de 31 de ani Foto: Arhivă

Nu rata: Karmen, în lacrimi când a vorbit despre operația mamei ei. Cum își pedepsea Adi Minune fetele

«Dacă soţia mea nu  era bine, eram zero» 

Minune a fost atracţia Litoralului românesc, după cum se vede. Şi-a pus pe cap o pălărie şic, de culoare roz, pentru a se apăra de ultraviolete, şi a fost ajutat să se ungă cu cremă de protecţie solară de fratele său.

Apoi atât el, cât şi soţia, s-au relaxat la masaj. În ultima perioadă, artistul a recunoscut că îşi concentrează mult mai mult atenţia pe familie. „Ce poate fi mai bine decât să fii în sânul familiei?

Împreună cu fetele lui,  Adriana și Karmen Foto: Arhivă
Împreună cu fetele lui, Adriana și Karmen Foto: Arhivă

M-am schimbat foarte mult. Stau mai mult acasă, cu copiii mei. Sofi (nepoata din partea fiicei sale mai mari, Karmen, care va împlini luni 3 anişori), m-a schimbat foarte mult. Mi-e dor de ea în fiecare zi. Nu mai zic de Karmen, că e normal să stea la soţ. Vreau să pot să ofer soţiei şi copiilor mei cât mai mult timp, să vadă ce tată şi ce soţ bun au. Pentru că 40 de ani am arătat doar fanilor mei şi mi-am sacrificat pentru ei viaţa, am făcut numai muzică”, povestea Adi Minune, pentru emisiunea „Exclusiv VIP”, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.

Iată și: Adrian Minune e înnebunit după nepoata lui! «M-a schimbat foarte mult»

A început să cânte  cu fiul său,  Adrian Minune Jr. Foto: Arhivă
A început să cânte cu fiul său, Adrian Minune Jr. Foto: Arhivă

„A avea o căsnicie cere sacrificii, şi dintr-o parte, şi din cealaltă.  După 31 de ani, Cati e ca sora mea. Îmi place tot la ea. (…) Dacă soţia mea nu era bine, şi eu eram zero. Mulţumesc lui Dumnezeu! Dacă nu îl avem pe Dumnezeu în suflet, nu avem dragoste. Nu-mi lipseşte nimic în momentul de faţă.”, a mai spus Minune, pentru aceeaşi sursă.

Adrian şi Cati formează un cuplu de mai bine de trei decenii şi au împreună trei copii: Karmen (24 de ani), Adriana (19 ani) şi Adrian Junior (16 ani), toţi moştenind talentul muzical al tatălui şi având acum propria carieră artistică. 

Vezi și: Cum se înțeleg copiii lui Adi Minune. Adriana, «terorizată»: «Mi-au spus că sunt adoptată» VIDEO

De la Karmen are  o nepoțică, Sofi Foto: Arhivă
De la Karmen are o nepoțică, Sofi Foto: Arhivă

A anunțat că se retrage din muzică

Adrian Minune va mai accepta cântări doar până în 2024. Artistul a dezvăluit că are de gând să se retragă definitiv din industria muzicală, că vrea să se bucure la maximum de averea agonisită într-o viață cu muncă grea.

„În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit încă 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt. În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Karmen, de nevastă-mea, de gagicile mele...”, a declarat Adrian Minune luna trecută, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Într-un moment  de relaxare,  cu Karmen  și cu soția Foto: Arhivă
Într-un moment de relaxare, cu Karmen și cu soția Foto: Arhivă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net