Adrian Minune a fost jefuit în plină zi! Ce mesaj i-a transmis hoțului: «Oprește banii și dă-mi restul«

Ultima actualizare:

Cunoscutul cântăreț de manele, Adrian Minune, a fost recent victima unor spărgători de autoturisme. Artistul a povestit întâmplarea și a transmis un mesaj celui care l-a jefuit. 

Adrian Minune a fost jefuit în plină zi
Adrian Minune a fost jefuit în plină zi

Adrian Minune a povestit, prin intermediul unui clip video pe care l-a distribuit pe pagina personală de Youtube, că a fost jefuit în cursul zilei de miercuri. Solistul se afla la un renumit local din zona Decebal a Capitalei.

La ieșirea din restaurant, Adrian Minune a constat cu stupoare că din mașina sa lipseau două telefoane. Hoțul a sustras și suma de 2.400 de euro. Adrian Minune a dezvăluit prietenilor de pe Youtube cele petrecute și a adresat un mesaj celui care l-a jefuit. Artistul a declarat că hoțul poate păstra suma de bani, însă îl roagă să îi înapoieze telefoanele și ochelarii pe care i-a luat.

"Bravo, băiatul meu, Ești un hoț profesionist. Eu mă duc acum la restaurant și aștept. Că dacă voiam să te bag la pușcărie, ceea ce mie nu îmi place,scriam până acum, dar nu e nevoie să scriu. Oprește banii și cu asta basta. Ai ce să faci cu banii ăia. Stau trei ore la restaurant, adu-mi telefoanele...Dacă nu vrei tu, trimite-o pe maică-ta sau trimite un prieten, pune-i pe un taxi. Trei ore te aștept", a spus Adrian Minune. 

Artistul a povestit că îl cunoaște pe cel care a comis fapta însă nu dorește să facă reclamație la pușcărie pentru că știe că bărbatul a mai fost închis pentru alte fapte. Solistul a dezvăluit că a vizitat chiar și locuința hoțului, însă mama vinovatului a susținut că cel care l-a jefuit pe artist nu este acasă. 

Adrian Minune i-a adresat un mesaj celui care l-a jefuit 

Adrian Minune l-a rugat pe hoț să îi înapoieze lucrurile în timp de trei ore, altfel s evede nevoit să apeleze la ajutorul oamenii legii. Artistul dorește telefoanele înapoi pentru că susține că acolo are amintiri prețioase cu familia și poze din vacanțele petrecute împreună alături de cei mai dragi oameni din viața sa. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net