Poza cu Iohannis și Adrian Minune care a făcut furori pe internet. A fost distribuită de mii de oameni

Klaus Iohannis este un împătimit al sporturilor de iarnă şi pasionat de munte. Atât de mult îi place să meagră la schi preşedintelului României, încât el este des ironizat de internauţi pentru imaginile cu el pe pârtie. Aşa cum s-a întâmplat recent, după ce un utilizator a publicat o imagine cu preşedinele şi, surpriză, Adrian Minune.

Iohannis, fotografiat la schi foto: Facebook
Iohannis, fotografiat la schi foto: Facebook

Poza cu Klaus Iohannis şi Adrian Minune nu este însă una reală, fiind un colaj realizat de un internaut, pentru a se amuza pe seama preşedintelui. În imaginea editată, Iohannis apare râzând, în echipament potrivit pentru pârtie, cu schiurile pe umeri, zâmbind larg, în timp ce imaginea folosită cu Adrian Minune este una cu manelistul în pantaloni cu animal print, pufoaică cu glugă şi o cafea. 

Colajul realizat de un internaut cu Iohannis şi Adi Minune foto:;Facebook
Colajul realizat de un internaut cu Iohannis şi Adi Minune foto:;Facebook

Colajul a fost apreciat de internauţi, care au distribuit imaginea şi au lăsat comentarii acide la adresa lui Iohannis. "Cine se asemănă...." sau "Domnu președinte plutește de fericire", au scris internauţii în dreptul imaginii.

Klaus Iohannis, criticat dur pentru escapadele la schi

Klaus Iohannis a ales, de-a lungul timpului, momente inoportune pentru a merge la schi, de obicei în masivul Şureanu. A plecat când se discuta bugetul, când erau tensiuni pe scena politcă sau când a picat guvernul prin moţiune de cenzură.

Un derapaj grav a fost în urmă cu apropae un an, în februarie 2021, după ce un incendiu a cuprins SpitalulMatei Balş din Bucureşti şi a ucis şapte oameni. Atunci, la doar o zi după ce îşi oferea condoleanţele, preşedintele României era fotografiat pe pârtie, la Păltiniş. El a discutat şi cu un turist şi i-a spus că zăpada e bună de schiat. 

Klaus Iohannis, într-o altă escapadă la munte foto: Facebook
Klaus Iohannis, într-o altă escapadă la munte foto: Facebook

Escapada la schi a lui Iohannis nu a rămas fără ecouri, iar liderii PSD au criticat dur mini-vacanţa. Ei au spus, într-un comunicat, că Iohannis  este paralele cu vieţile românilor şi au publicat sloganul „Spitalele ard, românii mor, Iohannis schiază de zor!”.

“Cei 6 ani de mandat ne arată, de fapt, cum schiorul prezidențial tot face slalom printre promisiuni cu “reforma” în Sănătate, Educație sau Administrație Publică și “urmărește cu îngrijorare” dramele românilor câteva minute, ocazional, prin declarații televizate.

În rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniș!”, au transmis reprezentanții PSD.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net