VIDEO Nepoții lui Florin Salam fac senzație în muzică. Adrian, la "X factor", Alexandru, la Filarmonica din Berlin

Ultima actualizare:
Adrian Petrache, pe scena „X Factor”
Adrian Petrache, pe scena „X Factor”

În familia cântărețului de manele Florin Salam, talentul muzical a fost împărțit și „urmașilor” acestuia. Și fratele lui Salam, Nelu Stoian, care a murit recent răpus de coronavirus, era un instrumentist bun, iar nepoții manelistului sunt și ei pe val.

Adrian Petrache, puștiul care a devenit viral după ce a ajuns pe net un clip cu el în care se bucura că este primul bărbat din familia lui care a reușit să ia BAC-ul, s-a apucat serios de muzică de când a apărut pe scena „X Factor”. Adrian este talentat și cu chitara, nu numai vocal, și face furori în competiție cu talentul său, dar și cu „look-ul” și ochii albaștri, cu care, cu siguranță, a cucerit multe domnișoare care l-au văzut pe micile ecrane.

Adrian Petrache e în elementul lui pe scena de la „X Factor”

Adrian Petrache a avut un moment foarte bun în sezonul 9 al competiției X Factor, tânărul de 20 de ani a reușind să o convingă pe Loredana că merită un loc pe scaun. Acesta intrase puțin descumpănit pe scenă, după ce în culise și-a spart chitara. Adrian a primit însă o nouă chitară și a umplut scena așa cum știe el cel mai bine. 

Tânărul a avut parte de momente bulversante și la repetiții, după că unchiul său, Nelu Stoian, frate cu Florin Salam, a decedat. Tocmai de aceea, Adrian i-a oferit un tribut unchiului său, într-o strofă a melodiei pe care a interpretat-o în Bootcamp, amintind numele acestuia și susținând că „încă este cu el”.


    Adrian Petrache, pe scena „X Factor”Foto: Antena 1
Adrian Petrache, pe scena „X Factor”Foto: Antena 1

Iar Adrian nu este singurul talent din familie! Tânărul mai are doi frați și „mai talentați decât el la muzică”, așa cum el însuși îi caracterizează.

Fratele lui Adrian, locul 1 la Filarmonica din Berlin

Adrian Petrache este fiul Mariei, sora lui Florin Salam. Aceasta are cinci copii (Adrian este cel mai mare) și toți au talent muzical. Deși Adrian este în acest moment cel mai cunoscut, frații lui mai mici, Fabian și Alexandru sunt și ei „pe val”.

„Eu am patru frați. La mine nu se întâmplă niciodată să nu fie cineva acasă. Nu există să fiu singur. Oriunde sunt, eu sunt cu ei. Dacă face vreunul vreo prostie, ne atragem atenția unul altuia. Deși sunt fratele cel mai mare, și eu mai fac tâmpenii.

Ei mă ceartă foarte mult cu muzica, pentru că se pricep mult mai bine decât mine la asta. Eu am niște frați foarte talentați. Nu spun asta doar pentru că sunt frații mei, spun pentru că așa este.

Unul dintre ei, Alexandru, a fost la un concurs la Filarmonica din Berlin și a câștigat premiul întâi acolo. Fratele meu, Fabi, un băiat foarte talentat. El cântă la pian foarte bine, cântă și la chitară foarte bine și a învățat singur.

Pe mine m-a învățat bunicul meu, m-am mai uitat și la tutoriale, el a învățat singur, fără ajutorul nimănui. E un băiat foarte talentat și foarte muzical, îi place să și compună.

Sora mea cântă la vioară și cu vocea. Și fratele nostru mai mic, Serghei, are o problemă: e talentat, cântă, are ureche muzicală foarte bună dar nu prea-i place să muncească. E și mititel, are 8 ani, l-au înscris și pe el la ”Lipatti”, la pian”, a dezvăluit Adrian Petrache într-un interviu, potrivit wowbiz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net