Florin Salam, primele declarații despre moartea fratelui său, răpus de Covid: “Mi-e dor de el! O să ne întâlnim cu toții acolo”

13 martie 2021
florin salam jpeg
Florin Salam

Florin Salam (41 de ani) a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața lui din cauza coronavirusulul. Nelu Stoian, fratele manelistului, a murit la doar 45 de ani, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, pe 25 septembrie 2020. Acesta s-a luptat două luni cu nemilosul virus, fiind internat Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

Nelu Stoian suferea de mai multe boli, astfel că virusul a atacat un organism deja slăbit, în cele din urmă doborându-l. Familia manelistului a trecut atunci printr-o suferință enormă, căci nu au putut fi alături de acesta în ultimele clipe de viață. Florin Salam a făcut la un moment dat un gest disperat: a mers la porțile spitalului unde era internat Nelu. Atunci, Florin Salam se plângea de faptul că nimeni nu-i dă nicio veste din interiorul instituției medicale.

image
Nelu Stoian a murit răpus de coronavirusfoto: Facebook

La șase luni de când și-a pierdut fratele, manelistul Florin Salam a făcut primele declarații despre acest moment greu din viața sa. “Mi-e dor el! Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Eu am trecut prin multe de-a lungul anilor, dar am zis să nu mai întristez oamenii, nici fanii, nici familia. Oricum, știe toată lumea despre fratele meu. Cuvintele mele sunt prea mici ca să spun cât îl iubesc sau că mi-e dor de el. Poate așa i-a fost soarta și lui și mie, să împărțim ceea ce am împărțit. Dacă e acolo sus, la Dumnezeu, mă ajută mai mult și cândva ne vom reîntâlni cu toții acolo”, a declarat manelistul, la Xtra Night Show.

Face Salam vaccinul anti Covid?

Manelistul este dispus să se vaccineze anti Covid împreună cu toată familia sa, dacă va fi nevoie. „Poate autoritățile vor spune cândva să nu mai facem. Așteptăm, vedem, încă nu ne-am gândit la asta. N-am vrea să-l facem vaccinul, dar dacă va trebui, o să-l facem”, a mai spus artistul. Înainte de pandemie, Florin Salam cumpărase o casă în Canada, în care intenționa să se mute cu toată familia, dar a anulat planurile de plecare. ”Acum cu pandemia asta e peste tot la fel. Nu are rost sa mai plecam. Î n orice țară te duci, sunt aceleași probleme. De ce să plec de aici dacă oricum nu ai unde să cânți? Am mai avut petreceri private, dar am ținut clientul mai la distanță. Am avut pierderi mari financiare pe pandemie. Din 20 de concerte, am mai mers la două“, a adăugat manelistul, la Antena Stars.

Citește și:

Florin Salam, monument de durere la înmormântarea fratelui. Nelu Stoian, condus pe ultimul drum

A murit fratele lui Florin Salam. Nelu era internat în spital, după ce se infectase cu coronavirus

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png